Știri

Nu au rezistat decât o repriză

Unirea Câmpina – Petrolul Ploieşti 0-5 (0-1)
Vreme de plajă sâmbătă dimineaţă la Câmpina, acolo unde Petrolul Ploieşti şi-a continuat periplul de jocuri amicale prin judeţ. A fost ultimul joc amical înaintea stagiului de pregătire centralizată de la Predeal, care va începe luni.
Petrolul Ploieşti nu a avut absolut nici o emoţie în faţa câmpinenilor de la Unirea şi de altfel nici nu s-au întrebuinţat decât undeva la 40% din capacitatea lor. De partea cealaltă, câmpinenii – aflaţi la primul meci cu Mircea Hagianu pe banca tehnică – nu au avut nici o ocazie reală de gol, iar dacă în primele 44 de minute au păstrat un oarecare echilibru, în repriza secundă au mai trecut de mijlocul terenului doar în câteva rânduri.
Golurile au fost marcate de Bozga (45), Panc (53), Benga (57), C. Stoica (74), Stănescu (87).
Partida a fost arbitrată de Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie (Câmpina), Daniel Avram (Băneşti).
Muzică de „bip-uri” la staţie!
În pregătirea jocului amical cu Petrolul Ploieşti a intrat şi staţia de amplificare, de altfel o prezenţă obişnuită la jocurile de pe teren propriu ale Unirii Câmpina şi în campionatul trecut. Numai că, la un moment dat la staţie a cântat şi… BUG Mafia. Nici o problemă, numai că a fost una dintre acele melodii cu multe cuvinte care încep cu litera „p”, cuvinte imposibil de reprodus şi pentru care de obicei se folosesc „bip-urile”. Nu s-au folosit! Astfel încât acele cuvinte au răsunat pe întreg stadionul. Un stadion în tribunele căruia se aflau mulţi copii, dar şi multe doamne şi domnişoare.

Petroliştii au jucat în maiouri!
Ploieştenii au ieşit la încălzire în nişte maiouri albastre. După cuvenita încălzire, ne aşteptam ca orice echipă care se respectă să se afişeze în echipamentul său obişnuit de joc. Numai că, surpriză! Elevii lui Vivi Răchită au jucat în aceleaşi maiouri! Este adevărat că era foarte cald, dar respectul se câştigă şi din lucruri mărunte…

Unde e terenul de antrenament?
Diriguitorii clubului câmpinean au încercat să se ridice la nivelul unui meci cu formaţia fanion a judeţului, Petrolul Ploieşti, chiar dacă era vorba doar de un joc amical. Au scris cu var pe teren numele celor două echipe şi ale celor doi antrenori, poate şi pentru că tabela de marcaj nu mai este funcţională de ani buni… În schimb, a surprins neplăcut maidanul cu ciulini şi bălării situat imediat în stânga după ce pătrunzi în arenă, practic, între terenul propriu-zis şi stradă. Acolo, diriguitorii clubului câmpinean se lăudau în iarnă că vor face un teren de antrenament, acesta fiind unul dintre principalele motive invocate pentru a nu mai permite desfăşurarea antrenamentelor arbitrilor din Câmpina. Se vede şi în imagine, s-a amenajat un teren de toată frumuseţea…

Petrolul nu a mai venit cu fan-shop-ul
Ploieştenii anunţaseră cu surle şi trâmbiţe că vor veni la meci cu fan-shop-ul mobil. Nu au mai venit… Explicaţia a fost oferită de Octav Preda, lider al galeriei ploieştenilor. „Nu am mai adus şi fan-shop-ul mobil, pentru că la Urlaţi am vândut materiale promoţionale doar de vreo 200.000 lei vechi. Totuşi, ne-am propus ca, într-una din zilele viitoare, să venim în centrul Câmpinei cu acest fan-shop mobil, pentru cei care vor să achiziţioneze produse cu însemnele Petrolului”.

… dar au venit cu galerie!
Dacă Petrolul Ploieşti nu a venit la Câmpina şi cu fan-shop-ul mobil, în schimb, au venit cu o galerie. Chiar dacă nu foarte numeroasă, galeria „lupilor galbeni” s-a făcut repede simţită, profitând şi de apatia suporterilor localnici. Membrii galeriei au cântat, aplaudat şi dansat pe aproape tot parcursul meciului. Iar când s-au încins, s-au stropit cu apă. Şi au continuat să cânte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare