Știri

„Noi pentru Monica“, o campanie umanitară menită să-i redea unei femei şansa de a-şi duce mai departe visurile

Ne-am obişnuit să ne plângem tot timpul, cu sau fără temei, de greutăţile pe care le întâmpinăm, fie ele financiare, familiale ori de altă natură. Am devenit victimele propriilor noastre gânduri negre, pe care le alimentăm continuu, fiind tot mai puţin dispuşi ori capabili să vedem şi lucrurile frumoase care ne înconjoară. Am uitat nu doar că fericirea vine din lucrurile mărunte, dar nu mai ştim nici care sunt acestea. 
Monica Radu nu a uitat, ba dimpotrivă, de mulţi ani se luptă să-şi dovedească sieşi şi lumii că nimic nu-i imposibil atunci când păstrezi speranţa vie şi ai credinţă. 
Un accident de circulaţie, petrecut în urmă cu 20 de ani, a imobilizat-o într-un scaun cu rotile. În ciuda handicapului său locomotor, a dat naştere celor trei copii pe care îi creşte singură, merge la serviciu, conduce o maşină adaptată nevoilor sale, a publicat o carte şi are în continuare multe planuri. Dar pentru ca visurile ei să devină realitate, Monica mai are de trecut printr-o încercare. 
Afecţiunea de care suferă în prezent se numeşte siringomielie şi avansează rapid, riscând să îi paralizeze şi braţele în orice moment. 
Din acest motiv, trebuie să fie din nou operată la coloană, în afara ţării, intervenţie care costă 40.000 de euro şi în urma căreia îi va fi fixată coloana, astfel încât să permită lichidului din măduva spinării să circule normal. 
În urma campaniei „Noi pentru Monica“, s-a reuşit până în acest moment  strângerea a 11.889 de euro din cei 40.000 necesari, aşa că are în continuare nevoie de mult ajutor. Ajutând-o pe ea, ne ajutăm pe noi înşine să fim mai buni, mai pozitivi, mai deschişi la tot ce are frumos de oferit această lume. 
Monica Radu nu este doar o femeie de o frumuseţe şi gingăşie rare, nu este doar o mamă exemplară, este pentru noi toţi un exemplu de urmat. Monica este omul de la care poţi învăţa să vezi din nou lucrurile mărunte ce alcătuiesc fericirea. 
Puteţi dona pentru Monica Radu în conturile ING Bank:
EUR:RO93INGB0000999905246161
RON:RO44INGB0000999904516633

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare