Știri

Moş Crăciun a împărţit daruri

La Şcoala AMUS…

Moş Crăciun a poposit în localitatea noastră şi la Şcoala postliceală a Asociaţiei AMUS, dar nu pentru elevii acesteia, viitori asistenţi medicali, ci pentru copiii lor. Cei mai mulţi dintre ei, aflaţi la prima întâlnire faţă în faţă cu Moş Crăciun, s-au emoţionat extrem de puternic, alţii, mult mai dezinvolţi, şi-au spus în viteză poezia sau cântecelul pregătit cu minuţiozitate de părinţi.
Dincolo de cadourile propriu-zise, pentru cei mai mulţi dintre ei a fost un moment magic, ochii mari ai multora dintre ei trădând mirarea, dar şi bucuria de a-l avea în faţa lor pe Moş Crăciun.

…Şi la PDL

Şi la sediul PDL şi-a făcut apariţia Moş Crăciun. În prezenţa preşedintelui filialei locale a acestei formaţiuni politice, Horia Tiseanu şi a mai multor consilieri locali, Moş Crăciun a împărţit 250 de pungi cu cadouri, constând în fructe, dulciuri şi suc. Este o acţiune de tradiţie a democrat-liberalilor câmpineni, la care în acest an au fost prezenţi un număr foarte mare de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare