Știri

Minihandbal feminin la Câmpina

Clubul Sportiv Câmpina, Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova, Consiliul Local şi Primăria Câmpina au organizat duminică, 24 februarie, în sala de sport a Colegiului Naţional „N. Grigorescu”, etapa judeţeană a Campionatului Naţional de Minihandbal Feminin, manifestare sportivă la care au participat echipele CS Câmpina, Tricolorul Breaza, Nova Academy Ploieşti, CSS Ploieşti şi CS Blejoi.
Iniţiativa organizării, în premieră la Câmpina, a unei astfel de întreceri sportive a aparţinut în egală măsură CS Câmpina şi AJH Prahova, care odată cu înfiinţarea şi evoluţia secţiei de handbal a clubului municipalităţii câmpinene, şi-au propus să promoveze cât mai mult, în cel de-al doilea municipiu al judeţului, acest sport de echipă.
Jocul tinerelor handbaliste, desfăşurat pe teren cu dimensiuni reduse şi fără a se ţine cont de numărul de goluri marcate, conform regulamentului, a fost urmărit şi aplaudat de o asistenţă numeroasă, ceea ce demonstrează, după părerea prof. Adrian Stoican, preşedintele CS Câmpina, că „handbalul are potenţial la Câmpina”.
Despre acest proiect sportiv aflat încă la începuturile sale, Adrian Stoican a mai declarat: „Nu cu mult timp în urmă am înfiinţat secţia de handbal feminin a clubului, din dorinţa de a dezvolta această ramură sportivă la nivelul municipiului Câmpina. În scurt timp am reşit să aducem o antrenor foarte bun şi să formăm grupe de copii pe care îi iniţiem în tainele acestui sport. După cum s-a putut vedea şi la etapa de azi, proiectul a prins contur şi vrem ca pe viitor să-l dezvoltăm. Cred că întrecerea sportivă de azi a constituit o bună propagandă a acestui sport în oraşul nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare