Știri

Mâine, Câmpina sărbătoreşte Ziua Mediului

Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie şi ne oferă ocazia de a readuce în atenţia tuturor necesitatea protejării mediului înconjurător, într-o zonă cu poluare istorică deosebită cum este şi cea din zona municipiului nostru.
Primăria Municipiului Câmpina vă invită să participaţi la evenimentele dedicate zilei de  5 iunie – Ziua Mediului – care se vor desfăşura astfel:
  -Marş pentru ECOmunitate al elevilor din unităţile de învăţământ câmpinene, care va avea loc începând cu ora 11.00, pe traseul dintre Casa Tineretului şi Parcul de la Soldat. Marşul va fi urmat de un scurt program artistic susţinut de elevii Clubului Copiilor, în zona Parcului de la Soldat. De asemenea, tot aici, vor avea loc concursuri şi ateliere de creaţie, iar copiii din grădiniţe vor realiza desene  pe asfalt, toate activităţile având ca tematică Ziua Mediului.
 Menţionăm ca pentru realizarea desenelor pe asfalt, circulaţia va fi blocată pe   b-dul Culturii, între b-dul Carol I şi str.Griviţei, între orele 1100-1300.
Implicarea copiilor în aceste acţiuni este cel mai bun exemplu, care poate fi oferit populaţiei, privind importanţa protejării mediului şi conservarea resurselor naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare