BREAKING NEWSȘtiri

Lista lungă a atribuțiilor delegate viceprimarului Câmpinei 

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, nu l-a menajat deloc pe mai noul său coleg din executivul administrației publice locale, viceprimarul Liviu Dumitrache (USR-PLUS), atunci când i-a stabilit atribuțiile și zonele de competență în care își desfășoară activitatea.
Potrivit publicației editate de Primărie, atribuțiile viceprimarului sunt următoarele: ♦întreținerea și repararea drumurilor publice; ♦ întreținerea și repararea parcurilor și locurilor de joacă pentru copii; ♦emiterea avizelor de spargere, intervenție pe domeniul public și privat al municipiului; ♦refacerea drumurilor publice și spațiilor verzi – aducerea la stadiul inițial după lucrările efectuate de deținătorii de rețele de utilitate publică (apă, canalizare, gaz metan, energie, telecomunicații etc.); ♦ instalarea și întreținerea semnelor de circulație și marcajelor rutiere; controlul desfășurării normale a traficului rutier și pietonal; ♦ toaletarea și tăierea arborilor de pe domeniul public și privat al orașului; ♦asigurarea întreținerii sistemului de iluminat public; ♦decolmatarea văilor locale, podurilor și podețelor, igienizarea malurilor cursurilor de apă și lacurilor de pe raza municipiului; ♦ prevenirea și combatarea pericolelor provocate de animale – caii abandonați de pe domeniul public; ♦monitorizarea serviciului privind gestionarea câinilor fără stăpân; ♦monitorizarea activității persoanelor care efectuează muncă în folosul comunității, inclusiv a beneficiarilor de ajutor social pentru efectuarea orelor de muncă prevăzute de Legea 416/ 2001; ♦ efectuarea lucrărilor de reparații la unitățile de învățământ; ♦monitorizarea activității Serviciului de infrastructură urbană; ♦asigurarea bunei funcționalități administrative a imobilelor în care își desfășoară activitatea personalul din cadrul Primăriei; ♦asigurarea funcționalității parcărilor publice cu plată de pe raza municipiului; ♦ implementarea măsurilor dispuse pe linia situațiilor de urgență; ♦ asigurarea funcționării instalațiilor termice din unitățile de învățământ preuniversitar și din condomniile ANL aflate în administrarea municipiului; ♦monitorizarea normelor de conviețuire socială în condomniile proprietatea municipalității, precum și efectuarea lucrărilor de reparații și întreținere care cad în sarcina proprietarului.

Cu toate acestea, Liviu Dumitrache nu se plânge de multitudinea atribuțiilor delegate de primar și, mai în glumă, mai în serios, se așteaptă să fie încărcat de către edilul șef și cu alte treburi ale urbei, după cum a afirmat într-un interviu acordat recent publicației noastre. “Într-adevăr, sunt destul de multe atribuții. Nimeni nu s-a născut învățat și de câte ori am probleme mă informez și stau de vorbă cu angajații din Primărie. Am o colaborare foarte bună cu ei. Mă aștept să primesc și alte atribuții în afară de cele pe care le am în prezent. Nu mă sperie acest lucru” – a declarat acesta.

În ceea ce privește programul de audiențe pe care viceprimarul ar trebui să le ofere la sediul instituției, acesta a fost suspendat momentan din motive de siguranță medicală. Liviu Dumitrache oferă însă audiențe telefonic (la numerele 0244-335.681; 0244-336.771; 0244-336.771) și răspunde solicitărilor venite din partea cetățenilor la e-mailul: viceprimar@primariacampina.ro.

Un comentariu

  1. Adrian Dobre acest anonim care este salariat cu bani de la bugetul local pe post de administrtor public ce face???? ca la Ploiesti nu a facut mai nimic ca primar.Ce ar fi daca se schimba organigrama si pe la conducerea Primariei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare