Știri

La invitaţia Clubului Frizzly, Littleimpro revine la Câmpina!

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, Asociaţia Frizzly aşteaptă din nou oaspeţi la sediul său din Câmpina, str. Chişinău nr. 18. Dacă aţi fost prezenţi la primul eveniment pe care Asociaţia Frizzly l-a organizat în această vară, pe 25 mai, atunci când talenta echipă a Littleimpro a venit la Câmpina şi a bucurat nu mai puţin de 80 de copii cu un spectacol inedit, ei bine, acum aveţi ocazia să-i vedeţi din nou la treabă pe cei cinci mebri ai trupei: Carmen Lopăzan, Claudiu Dudu Maier, Alecsandra Timofte, Dragoș Muscalu și Marian Hîncu. 
„Timp de o oră și 2, 3, 4, 5 etc. minute, doar e improvizație, toți cei prezenți în sală, copii și adulți deopotrivă, nu vor avea timp să răsufle. Fie că vin cu noi pe scenă, fie că dau sugestii din sală, tuturor li se vor pune la încercare viteza de reacție, spontaneitatea și creativitatea. Ingredientul principal al spectacolului nostru este interacțiunea permanentă dintre cei din sală și cei de pe scenă. N-am uitat nici de cei mari și am creat, special pentru ei, „Proba Adultului” (părinți, bunici, mătuși, toată lumea e binevenită)” – se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului. 
Este foarte important de precizat că spectacolul este recomandat copiilor între 6 și 80 de ani, care sunt invitaţi să vină cu mintea deschisă și chef de joacă la un spectacol interactiv, fără scenariu şi fără regizor.
În afară de umorul de calitate şi componenta educativă care se regăsesc în acest spectacol, avem şansa de a oferi unor copii cu mai puţin acces la astfel de evenimente o experiență care sa îi facă mai veseli, mai deschiși. Toată lumea ştie că atât umorul sănătos, cât şi relaţionarea cu oameni veseli şi încrezători, au implicații asupra formării respectului de sine. Toţi copiii au dreptul la aceste experiențe, şi, credeți sau nu, venind aici, cu ei, şi/ sau oferindu-le un bilet, le transmiteți, de fapt, o doză de afecțiune, capitol la care au atât de mult de recuperat, față de copiii care cresc într-o familie adevărată. Data trecută, în mai, 80 de copii de toate vârstele s-au bucurat de eveniment datorită vouă!” – ne-a declarat Clara Leica, preşedinta Asociaţiei Frizzly
Pentru mai multe detalii privind locaţia evenimentului şi achiziţionarea biletelor, sunteţi sfătuiţi să apelaţi numărul de telefon 0723 493 912. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare