BREAKING NEWSȘtiri

Iulian Dumitrescu, reales în funcția de președinte al PNL Prahova

Delegația PNL Câmpina, prezentă la adunarea de alegeri de la Ploiești

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești a găzduit marți, 20 iulie, alegerile pentru desemnarea conducerii filialei Prahova a PNL. La eveniment a luat parte și președintele PNL, Ludovic Orban. După alegerile cu ”surprize” în urma cărora Marian Nistor a rămas, în cele din urmă, unicul candidat la președinția PNL Câmpina, obținând această funcție cu doar 49 de voturi într-o adunare generală de alegeri la care a participat cel mai mic număr de membri din istoria postdecembristă a filialei câmpinene, iată că au avut loc și alegerile fără surprize la nivel județean, în urma cărora președintele în funcție, Iulian Dumitrescu, unic candidat la șefia PNL Prahova, a fost reconfirmat în această poziție. Dumitrescu a fost reales cu 420 din 422 de voturi posibile.
Alături de el, din noua conducere a PNL Prahova, mai fac parte următorii: prim-vicepreședinți – George Ionescu și Roberta Anastase; vicepreședinți – parlamentarii de Prahova Răzvan Prișcă, Alexandru Nazare și Cătălin Predoiu, membri – Marian Măchițescu, Vlad Oprea, Dorin Tudora, Dragoș Niță, Dumitru Tudone, Ion Savu, Daniel Nicodim, Eugen Ionică.
În funcția de secretar general a fost ales deputatul Mircea Roșca, iar Bogdan Chelan și Dan Ciolac în funcțiile de secretari generali adjuncți.
După alegerea sa în funcție, Iulian Dumitrescu le-a mulțumit colegilor săi și și-a exprimat convingerea că rezultatul la viitoare alegeri va depinde de cât de bine vor reuși să-și facă treaba cu toții: ”Programul pe care l-am propus prahovenilor și pentru care am primit votul și încrederea acestora la președinția Consiliului Județean este PRAHOVA PE PRIMUL LOC. Este un program prin care ne-am propus să facem, în patru ani, lucruri de esență, care nu au fost făcute de PSD în 30 de ani. Prin candidatura mea de astăzi la președinția organizației județene a PNL, mi-am reafirmat angajamentul față de promisiunile pe care le-am făcut prahovenilor în campania electorală. Am convingerea că scorul pe care îl vom obține la următoarele alegeri depinde de cât de bine reușim să ne facem treaba, fiecare la locul lui, dar și de cât de bine reușim să colaborăm între noi, de la Primărie, Consiliu Județean, Prefectură, Guvern, Parlament și Președinte, de la simplu membru de partid până la Președintele PNL” – a mai spus Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare