BREAKING NEWSȘtiri

Irina Nistor este noul primar al Câmpinei! 

Câmpina are o nouă conducere administrativă după alegerile locale din 9 iunie, social-democrații obținând funcția de primar și cele mai multe mandate de consilieri locali.
Potrivit rezultatelor parțiale, Irina Nistor este noul primar al municipiului Câmpina, iar PSD va fi prezent în Consiliul Local cu 7 consilieri.
Rezultatele neoficiale indică faptul că, la funcția de primar, Irina Nistor a obținut de la câmpineni cu aproximativ 11% mai multe voturi față de actualul edil al orașului, liberalul Alin Moldoveanu.
În ceea ce privește Consiliul Local, cel mai probabil, doar patru formațiuni politice au obținut un scor care să le asigure prezența în viitorul legislativ. PSD – 7 mandate (30%), PNL – 6 mandate (23,65%), PCC – 4 mandate (15,34%), AUR – 2 mandate (7,48%).

Virgiliu Nanu (PSD), noul președinte al CJ Prahova, alături de Irina Nistor, noul primar al Câmpinei

Cel mai probabil, PSD și PCC vor forma o majoritate confortabilă de 11 consilieri care se vor alătura noului primar social-democrat.
De remarcat faptul că mai multe partide reprezentate în actualul Consiliu Local, cum ar fi PMP și USR (Alianța Dreapta Unită), dar și Partidul Oamenilor Liberi (POL) nu au trecut pragul electoral.
Și la nivel județean cetățenii au ales schimbarea, social-democratul Virgiliu Nanu înlocuindu-l pe liberalul Iulian Dumitrescu în funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.
Potrivit Autorității Electorale Permanente, din totalul de 29.637 de alegători înscriși pe liste, s-au prezentat la urne un număr de 13.995 persoane.
Vom reveni cu mai multe amănunte după ce Autoritatea Electorală Permanentă va face publice rezultatele finale.

8 Comentarii  

 1. Nu este nicio victorie. Campinenii au votat de frica fantamasgoriilor din capul vechiului primar, un individ arogant care nu s-a ridicat niciodata la nivelul celor care l-au votat. Doamna Nistor profita de votul anti- moldoveanu, psd-ul nu este iubit la Campina. Are multa treaba , orasul este ramas undeva pe la nivelul anilor 2000 iar o alta prioritare ar trebui sa fie aflarea sumelor de bani , mai ales pentru ce, cheltuite de vechea administratie care nu a realizat niciun proiect serios in Campina.

  1. Esti tampit daca tu crezi ca Alin avea fantasmagorii in cap. Omul asta a facut mai multe decat a facut orice ciuruc primar din ultimul deceniu. Sunteti niste cretini care nu inteleg interesele economice ale celor dezavantajati de pasajul subterani.
   Spalati pe creier efectiv, mi-e rusine ca sunt din Campina!

  2. Pentru K: dacă ți-e rușine, PLEACĂ că nu te ține nimeni cu forța. La cum vorbești de urât, n-ai prea multe perspective, de aia și-l placi pe Alinuț …

 2. In sfârșit oamenii și-au dat seama cine e snapanul de Moldoveanu.Dar, sa intre AUR și USR sa rămână pe din afară e de domeniul fantasticului🤣

  1. Dna face 2 pasage mai mici,sa dărâme Turnul din Pisa,sa îl scoată de pe TripAdvisor ca se înghesuie turiștii. Mai ales la căsuța piticilor,Centrul Turistic condus de Medelin,acest Nicolae Iorga mioritic.Sa dărâme și cinemaul,și dughenele ilegale ale d-nei iubitoare de animale Zamfirescu,bombele de la Autogara,poate face dna tiroidiana la Fântână cu cireși cu sprijinul stapanului

  1. Degeaba a ieșit Irina , Campina orice primar va avea , tot la fel va rămâne , ne promite că va face că va drege și nimic din ceea ce spune nu se întâmplă… Doamna Irina ați ieșit Primăriță, hai sa va vedem promisiunileeee…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare