Știri

Instafood, cel mai nou concept de restaurant de tip fast-food din Câmpina

(P) Vineri, 2 aprilie, a fost inaugurat la Câmpina (B-dul Carol I nr. 11A, în stație la Salcie, spre Bănești) cel mai nou concept de restaurant de tip fast-food, în care au decis să investească doi curajoși antreprenori câmpineni, în contextul perioadei pandemice dificile în care se află industria HoReCa.
„Pentru noi, Instafood a fost un demers foarte curajos, din cauza contextului în care ne aflăm. Suntem mulțumiți și entuziasmați de ce am reușit să construim până acum pentru InstaFood. Dar, trebuie să recunoaștem, abia de acum putem vorbi de provocări. Sunt multe de luat în calcul, avem deja câteva restaurante de tip fast food în Câmpina, iar cererea de consum este încă mică față de ceilalți ani. Motivul pentru care am dorit să investim acum într-un restaurant de acest gen este faptul că suntem convinși că putem livra produse mult mai calitative la prețuri acceptabile” – ne-a declarat Adrian Zamfirescu, unul dintre cei doi proprietari ai Instafood.
Instafood oferă câmpinenilor o gamă largă de preparate culinare printre care shaorma, gyros, fructe de mare, hamburgeri, frigărui de pui, cotlete de berbecuț, produse ce vor putea fi livrate în curând și la domiciliu.
„Ne-am propus să îmbinăm o selecție de preparate din bucătăria internațională cu starurile de influență turcească și grecească. Este un meniu vast din dorința de a fi pe gustul a cât mai mulți câmpineni, dar și diferiți față de concurență” – ne-a mai declarat Adrian Zamfirescu.

Un comentariu

  1. Am mâncat aici de 2 ori până acum. Produsele sunt delicioase!
    Foarte curat în interior față de celelalte shaormerii din oraș. Asta e cel mai important

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare