Știri

Începe curăţenia de primăvară

La fel ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, Primăria Câmpina organizează campania de curăţenie în municipiul nostru. În acestă primăvară campania se va desfăşura în perioada  7 martie – 7 aprilie 2016. Cu această ocazie, Primăria Câmpina invită cetăţenii municipiului, agenţii economici, instituţiile publice, asociaţiile de locatari/ proprietari să contribuie, alături de administraţia publică,  la asigurarea unui aspect estetic şi curat al localităţii prin: păstrarea curăţeniei în spaţiile publice, asigurarea curăţeniei din spaţiile verzi din jurul imobilelor, depozitarea deşeurilor în spaţii special amenajate, curăţarea spaţiilor verzi degradate  etc.
Resturile vegetale, rezultate din curăţirea curţilor, a grădinilor şi a spaţiilor verzi din jurul blocurilor se vor colecta gratuit de către operatorul de salubritate, începând  cu data de  7 martie 2016, până la data de 7 aprilie 2016. Cetăţenii vor putea depune resturile vegetale în faţa curţilor şi pe platformele de gunoi,  doar în perioada stabilită pentru colectare, conform graficului de salubrizare, postat pe site-ul www.primăriacampina.ro şi afişat la avizierele primăriei.
După data de 7 aprilie 2016, Poliţia Locală va amenda persoanele care depozitează deşeurile vegetale pe domeniul public şi privat al municipiului Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare