Știri

În 2016, SC Family Security Focşani va păzi obiectivele administraţiei publice locale

La sfârşitul fiecărui an, Primăria Câmpina organizează licitaţie pentru asigurarea serviciului de pază şi protecţie a obiectivelor aflate în proprietatea administraţiei publice locale. 
Săptămâna trecută, opt societăţi comerciale au participat la această licitaţie pentru a obţine contractul plătit din bani publici, printre care: Safety Security SRL (societatea care a deţinut contractul în anul 2015), SC Cerber Protecţie şi Pază SRL, SC Tasan Guard SRL şi SC Family Security Company din Focşani, societate care a şi câştigat, oferind preţul cel mai mic, respectiv 297.986 lei (fără TVA). Un preţ ce depăşeşte cu aproximativ 63.000 lei contractul de anul trecut, câştigat de Safety Security SRL cu 235.352 lei.
Înfiinţată în anul 2010, cu un istoric destul de modest în branşă, societatea focăşneană îşi va începe activitatea pe teritoriul Câmpinei începând cu 1 ianuarie 2016 şi va avea în grijă următoarele obiective: Casa Căsătoriilor, zona Pieţei Centrale, terenul sintetic de la căminele Petrol, Muzeul Hasdeu, baza de producţie (fosta CPGC) din strada Petrolistului, Direcţia Economică.

Un comentariu

  1. SC Family Security……firma de cacat cu probleme in instanta….Aveti grija si nu va incurcati cu ei….Spitalul Judetean Focsani s-a judecat cu ei in instanta…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare