Știri

Horia Tiseanu s-a certat cu Jenica Tabacu

Proiectul privind atribuirea unei săli din Casa Tineretului pentru Asociaţia Romilor “Frăţia” a fost la un pas să degenereze, dând naştere unor vii şi aprige dispute şi controverse. După ce Arghir a turnat gaz pe foc, atacându-l – din nou – pe Tiseanu, discuţiile au degenerat într-o dispută între cei doi. Au fost singurele “discuţii”.
Tiseanu a ameninţat voalat înainte de vot: “Am făcut un parteneriat, iar dacă nu dăm un sediu acestei asociaţii, parteneriatul pică!”
S-a trecut la vot, dar consilierii nu s-au lăsat influenţaţi de mesajul primarului. Proiectul a fost respins din cauza unui singur vot! Negru de supărare, imediat după vot, Tiseanu a reacţionat: “Sunteţi autorii eşecului acestui parteneriat!” Iar spiritele erau atât de agitate, încât s-a simţi nevoia unei pauze.
Ce a făcut Horia Tiseanu în această pauză? S-a dus glonţ la Jenica Tabacu şi i-a reproşat pe un ton destul de vehement că proiectul a picat pentru că ea nu l-a votat. Scena a fost incredibilă, cu atât mai mult cu cât Tiseanu nu a arătat nici un moment intenţia de a fi… discret. Discuţia dintre Jenica Tabacu şi Horia Tiseanu a fost la un pas să degenereze. “Pe mine – a spus Tiseanu – nu mă mai interesează, N-aveţi decât să găsiţi voi un alt spaţiu pentru această asociaţie”. “Nu se poate – a reacţionat şi Jenica Tabacu – să vreţi să dăm toate spaţiile din Casa Tineretului indiferent cui şi în ce condiţii. Nu se poate chiar aşa!”
Dincolo de această situaţie aproape penibilă, rămân câteva întrebări. De ce s-a dus Horia Tiseanu să-i reproşeze votul tocmai Jenicăi Tabacu, în condiţiile în care cei doi nu discutaseră înainte asupra acestui aspect? De ce nu s-a dus la nici unul dintre ceilalţi cinci consilieri, care se opuseseră proiectului? Dacă discuţia a avut asemenea tonuri, fiind publică, putem să ne imaginăm cum s-ar fi purtat această discuţie între patru ochi! Sau este vorba doar de o luptă cu conotaţii electorale…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare