Știri

FOTBAL. Campionatul Judeţean de Juniori A. Gloria Vâlcăneşti – CS Câmpina 1-11 (1-2)

Sâmbătă, 29 octombrie, CS Câmpina a câştigat categoric în deplasarea de la Vâlcăneşti, înscriind nu mai puţin de 11 goluri în poarta Gloriei din localitate. După un început de primă repriză destul de echilibrat, în care gazdele au şi deschis scorul pe fondul de dominare al oaspeţilor, elevii lui Roberto Opaţchi au intrat la cabine în avantaj (1-2), prin golurile marcate de Iatan (min. 35) şi G. Dumitru (min. 36).
În repriza secundă, meciul s-a jucat într-un singur sens, CS Câmpina înscriind de încă nouă ori, fără să mai primească vreun gol. 
Antrenorul Roberto Opaţchi a folosit în deplasarea de la Vâlcăneşti următoarea formulă de joc: Buţă, Julan, Banu, Iordache, Catrina, Badea, D. Dumitru, Rece, Stancu, G. Dumitru, Iatan. Au mai jucat: Călugăru, Micuţă, Ştefan şi Mârzea. Marcatori: G. Dumitru (4 goluri); D. Dumitru (2 goluri); Iatan (2 goluri); Micuţă (2 goluri); Badea (un gol).
După opt meciuri jucate şi opt victorii consecutive, cu 51 de goluri marcate şi două primite, CS Câmpina ocupă în continuare locul 1 în clasament cu 24 de puncte.
În următoarea etapă, care va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, CS Câmpina va juca pe teren propriu, de la ora 11.00, cu Petrolistul Boldeşti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare