Știri

Filip Costel – candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Tânăr antreprenor, familist și gospodar, orientat către schimbare, dispus să asculte vocea câmpinenilor și să ajute la modernizarea orașului în care s-a născut și locuiește!

Odată cu candidatura mea pentru Consiliul Local Câmpina le cer câmpinenilor un vot de încredere pentru a-mi demonstra capacităţile şi experienţa dobândită în mediul privat, experienţa de care oraşul s-ar putea folosi cu success în viitor.

Primele mele propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sunt următoarele:

Ca locuitor al acestui oraş consider că este necesar să îmbunătăţim relaţiile cu zonele învecinate, lucrând împreună cu consiliile locale din localităţile limitrofe pentru a atrage investitori. Indiferent câţi investitori vom atrage, dacă nu le asigurăm forţa de muncă şi infrastrustura necesară, aceştia nu vor rămâne. Planurile noastre sunt pe termen lung, nu vrem să facem planuri care să dureze cât un mandat, nu ne interesează implicarea şi apartenenţa politică.

Investitorii noştri vor avea nevoie de forţă de muncă de care astăzi nu dispunem nici noi şi nici localitățile învecinate. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să reînviem tradiţiile şi să readucem în şcoli profilele de arte şi meserii. Piaţa forței de muncă din România are nevoie de tineri calificaţi.

Câmpina şi localitățile limitrofe sunt zone turistice. Oamenii vin în oraşul nostru să se relaxeze,  să-şi petreacă timpul liber. Trebuie să le oferim condiţiile necesare. Astăzi nu avem hoteluri, nu avem pensiuni în care oamenii să-şi petreacă timpul liber. Prin fonduri europene ne dorim să susţinem investiţiile în turism.

Problema câinilor fără stăpân a fost abordată de către toţi contracandidaţii mei şi de către toţi oamenii care s-au perindat prin administraţia municipiului Câmpina. Nimeni însă nu a tratat această problemă cu seriozitate. Drept urmare, Câmpina şi zonele turistice din jur sunt pline de câini fără stăpân. Intenţionez să construim un adăpost european pentru animalele fără stăpân, nu pe bani de la bugetul local, ci prin fonduri europene. Campaniile de sterilizare vor fi făcute periodic, iar agenţii economici care trebuie să facă acest lucru vor fi verificaţi.

Pe buletinul de vot mă veţi găsi la poziţia 10. Dacă vă regăsiţi în problemele pe care le-am identificat în acest oraş, vă invit să mă susţineţi în schimbările pe care le propun.

Cu respect pentru oraşul nostru,
Filip Costel
La comanda candidatului independent Costel Filip, CUI 24200657

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare