Știri

Festivalul Tineretului,ediția a XIV-a, 2019

Ateliere de artă pentru tinerii talentați
Comunicat de presă
Fundația Zamolxes organizează în perioada 1 august – 30 noiembrie 2019 o serie de evenimente și ateliere de lucru pentru tinerii câmpineni cu abilități artistice. Acesteafac parte din proiectul “Festivalul Tineretului”, ediția a XIV-a, finanțat de Municipiul Câmpina și au ca scop creşterea gradului de cultură şi civilizaţie a tinerilor din comunitatea locală. Preselecțiile vor fi organizate la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes în urma cărora vor fi selectați 50 de tineri din școlile și liceele câmpinene. Aceștia vor participa la patru ateliere de lucru pe următoarele teme: muzică, teatru, dans și animație stradală.
Obiectivele proiectului sunt: 
  • formarea tinerilor în artele spectacolului(muzică, teatru, dans și animație stradală) pe o perioadă de 4 luni, cu sprijinul a 4 coordonatori ateliere de lucru, în Câmpina; 
  • dezvoltarea spiritului de echipă și leadership a acestor tineri; 
  • dobândirea de competențe în managament cultural de către tineri. 
Ateliere de lucru săptămânale pe temele: muzică, teatru, dans și animație stradală în perioada 14.10-8.11.2019
Spectacol: 15 noiembrie, ora 16:30, Casa de cultură „Geo Bogza” Câmpina
Parteneri:Colegiul NaţionalT ehnic „Constantin Istrati”, Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, Liceul Tenhologic Energetic, Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic Mecanic, Şcoala Generală Ion Câmpineanu, Şcoala Centrală, Şcoala Generală B.P. Hașdeu si Şcoala Generală Alexandru Ioan Cuza.
Parteneri media: Valea Prahovei TV, Campina TV, ziarul Oglinda si Observatorul Prahovean
Proiect finanțat de Primăria Municipiului Câmpina prin Legea nr. 350/ 2005 privind finanțarea asociațiilor și fundațiilor non-profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare