Știri

Etapa Campionatului Naţional de Motocros de la Moreni a prilejuit revenirea pe pistă a lui Cătălin Duţă

Recent, la Moreni s-a desfăşurat etapa a VI-a din cadrul Campionatului Naţional de Motocros. Au fost prezenţi şi mai mulţi reprezentanţi ai cluburilor câmpinene de profil, dar senzaţia competiţiei a fost în proba de veterani, acolo unde am consemnat revenirea în arena competiţională a lui Cătălin Duţă, după o pauză de zece ani! Spre lauda sa, Cătălin Duţă a reuşit să câştige detaşat manşa a doua a secţiunii de veterani, spre entuziasmul numeroşilor spectatori prezenţi la traseu, dintre care mulţi împătimiţi ai motoarelor din Câmpina.
De la acelaşi club al lui Cătălin Duţă, MC Lido, au mai fost prezenţi al Moreni George Manta, la clasa 80 cmc, care s-a clasat pe locul al treilea, dar şi Sebastian Strechioiu şi Sandu Oprescu, aceştia clasându-se pe locurile 5 şi 6 în proba de MX1. De asemenea, în întrecerea amatorilor, au mai fost prezenţi Adrian Nicolau (locul 6), Adrian Bocolea (locul 7), Marcel Vişoiu (locul 11), toţi de la MC Lido, dar şi Bogdan Perian (locul 13) şi Constantin Dobre (locul 16), de la MC Britmar Câmpina.
Calitatea spectacolului sportiv a fost serios influenţată la Moreni de starea vremii, ploaia dând mari bătăi de cap nu numai organizatorilor, ci mai ales sportivilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare