Știri

Elvis Arghir: “Nu polemizez cu cineva care-şi încheie mandatul!”

Scrisorile trimise populaţiei de către Horia Tiseanu şi Alin Moldoveanu s-au aflat printre subiectele favorite şi la conferinţa de presă a liberalilor câmpineni.Cel care a expus punctul de vedere al PNL pe seama acestor scrisori a fost candidatul la funcţia de primar, Elvis Arghir. Acesta a a insistat asupra scrisorii primarului, evitând să comenteze prea mult scrisoarea PNDC, poate şi pentru faptul că doar Tiseanu îl atacase direct pe candidatul liberal.
“Aceste scrisori sunt o dovadă de neseriozitate”
“Fiţuicile unor contracandidaţi cuprind tot felul de lucruri. Spre exemplu, unul dintre contracandidaţi îşi asumă acordarea de terenuri şi locuinţe pentru tineri, achiziţionarea parterului Căminului IRUE, modernizarea şcolilor prin montarea de tâmplărie termopan. Toate acestea şi altele şile-a asumat o singură persoană, dar pentru a fi corecţi faţă de opinia publică trebuie să spunem că eu sunt cel care a iniţiat aceste proiecte în Consiliul Local. Sunt acuzat de o poveste cu DIICOT. Este o chestiune de acum patru ani şi nu mi-a trecut prin minte că un om de o anumită ţinută, cum se pretinde a fi unul dintre contracandidaţii mei să se ocupe cu dezgroparea morţilor. Nu e corect ca un om să încerce să se ridice criticându-i pe alţii. Cert este că – după părerea mea – scrisoarea cu pricina întruneşte toate elementele unui manifest comunist, dar sunt convins că cetăţenii nu mai pot fi păcăliţi. Aceste scrisori sunt o dovadă clară de neseriozitate. Personal, nu doresc să polemizez cu cineva care-şi încheie mandatul. Cred că mai important este să ne preocupăm de proiecte concrete, iar noi avem astfel de proiecte. Ne-am propus să realizăm parcări în zona centrală din spatele blocurilor prin conservarea acestor locuri şi împiedicarea înstrăinării lor. De asemenea, vom propune asfaltarea integrală a străzilor Griviţei, Calea Doftanei şi Bobâlna”, a spus Elvis Arghir.
“Suntem în pregătiri”
Preşedintele PNL Câmpina, Dragomir Enache: “Suntem acum în pregătiri pentru definitivarea listelor de candidaţi pentru Consiliul Local, precum şi a propunerilor pentru Consiliul Judeţean. Ne-am creat staff-ul de campanie şi suntem în faza frământărilor specifice acestei perioade”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare