Știri

Egal cu o echipă de liga I

CSM Câmpina – Petrolul Ploieşti 0-0
După victoria concludentă cu 5-1, la Băneşti, în primul meci amical al anului 2012, în faţa formaţiei CS Băneşti, CSM Câmpina a întâlnit marţi, 17 ianuarie,  pe stadionul „Poiana”, formaţia FC Petrolul Ploieşti. Pe un ger pătrunzător şi în faţa a peste 500 de spectatori, CSM-ul a ţinut piept mult mai titratei sale partenere şi chiar a avut câteva ocazii la poarta internaţionalului lituanian de tineret Povilas Valincius, care a debutat cu acest prilej pentru Petrolul.
A fost un meci specific de pregătire, în această etapă a acumulărilor fizice punându-se mai mult angajamentul pe implicarea fizică a jucătorilor şi mai puţin pe rezultat. Ambele formaţii şi-au rulat întregul efectiv de jucători pe care le-au avut la dispoziţie, fluierul final al arbitrului Mihai Amorăriţei consfinţind un rezultat de egalitate, de mare valoare pentru formaţia noastră.
CSM Câmpina: Boşilcă – Ad. Burchi, G. Radu, Zăpodean, Grigoraş – Ilioiu, Stroe, M. Mihai, Vintilă – Olteanu, Blanc. Au mai jucat: Lepădatu – Bej, Budileanu, Negoiasă, Dârstaru, Hromei. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Petrolul Ploieşti: Valincius – Buleică, Basso, M. Tudor, P.Stoica – Buhuşi, Surugiu, Sonny Mustivar, Fl. Dumitru – Voican, Roman. Au mai jucat: Oprea – Străuţ, Melinte, Stoijimirovic, Opriţa, Komazec, Borza, Bărbulescu,, Negru, Ki Dong Min, Lee Sinho, Kang Hyo-Il. Antrenori: Valeriu Răchită (manager general), Valentin Negoiţă (secund), Dumitru Jipa (antrenor pentru portari).
Arbitri: Mihai Amorăriţei (Câmpina) – Ciprian Geambazu (Buşteni), Roxana Bănăseanu (Câmpina).
La finalul partidei, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a declarat: „A fost un meci de antrenament, dar în care băieţii noştri şi-au depăşit condiţia de echipă de liga a patra, jucând de multe ori de la egal al egal cu o formaţie din primul eşalon, Petrolul Ploieşti. Este adevărat că oaspeţii noştri de astăzi, cărora ţin să le mulţumesc pentru onoarea pe care ne-au făcut-o de a accepta acest amical, au rulat întregul lot, inclusiv jucătorii aflaţi în probe, dar pentru noi rămâne un rezultat valoros, un rezultat de prestigiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare