Știri

După două etape, CSM Câmpina s-a instalat în fotoliul de lider al clasamentului

Chimia II Vadu Săpat – CSM Câmpina     0-2 (0-1)

După ce săptămâna trecută, în prima etapă de campionat al Ligii A Prahova, CSM a înscris 7 goluri în poarta celor de la Tinereţea Izvoarele, sâmbătă, 20 august, în deplasare la Vadu Săpat, elevii lui Ionică Burchi au obţinut o nouă victorie, de data asta cu 2-0 (autorii golurilor: Stroe şi Budileanu) în faţa unei echipe preocupate mai mult de a fragmenta jocul sub diverse forme, decât de fotbal.
CSM Câmpina a dominat partida pe tot parcusul celor 90 de minute, printr-un joc combinativ care nu le-a dat nicio speranţă adversarilor. Aşa s-a ajuns în situaţia în care câmpinenii au avut 10-15 ocazii clare de gol, dintre care 4 au fost irosite de campionul ratărilor în acest joc, Bogdan Ilioiu.
Una dintre noile achiziţii ale CSM din această vară, Bogdan Olteanu, poate fi considerat omul meciului, pentru dăruirea şi clarviziunea în joc de care a dat dovadă, mai ales în repriza secundă. Lui Adrian Burchi i se poate acorda titlul de norocosul meciului, pentru că a scăpat ieftin, cu doar două urme de crampoane în zona gernunchiului, după o intrare extrem de dură a unui adversar. Chiar dacă a fost nevoit să părăsească terenul în urma acesteui incident, Burchi va fi apt de joc în etapa viitoare.
CSM Câmpina a jucat în deplasarea de la Vadu Săpat în următoarea formulă: Boşilcă – Zăpodeanu, Gânju, A. Burchi – Olteanu, Grigoraş, Iloiu, I. Burchi, Stroe – M. Mihai, Negreanu. Au mai jucat: Budileanu, Negoiasă, Vintilă şi Safta.
Partida a fost arbitrată de Ovidiu Oprea, ajutat de Emil Bozieru şi Alexandru Chivu.  Observator din partea AJF: Mihai Ion.
După primele două etape, CSM Câmpina s-a instalat deja în fotoliul de lider al clasamentului şi se anunţă o candidată serioasă la promovarea în divizia C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare