Știri

Democrat-liberalii au savurat succesul

Democrat-liberalii câmpineni au ţinut să transmită bucuria lor după câştigarea alegerilor prezidenţiale şi prin intermediul unei conferinţe de presă. Foarte bine dispuşi, zâmbitori, joviali, democrat-liberalii nu au ezitat să arunce şi câteva săgeţi spre rivalii lor politici. “Sunt foarte bucuros, pentru că, practic, am câştigat aceste alegeri prezidenţiale singuri împotriva tuturor. Sunt mulţumit şi de rezultatul bun din Câmpina şi le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru implicarea în această campanie electorală, care nu a fost deloc uşoară. Am reuşit o campanie electorală decentă, pentru că am muncit mult, foarte serios, fără stimulente materiale, dovedind că Traian Băsescu merită să fie preşedintele României. Adversarii au încălcat legea la aproape fiecare pas, dar nu au ştiut decât să ne acuze pe noi. Au fost pachete cu alimente, bani, foarte mulţi bani, cu care, practic, s-au cumpărat voturi pentru Geoană. Ei nu au înţeles că municipiul Câmpina este portocaliu şi că liderii PD-L inspiră încredere populaţiei”, a spus Horia Tiseanu. La rândul său, deputatul Florin Anghel a declarat: “Colegiul pe care îl reprezint a fost pe primul loc în judeţ, atât ca procent, cât şi ca număr efectiv de voturi, pe care le-a adus pentru Traian Băsescu. Nu cred că în aceste condiţii mai avem vreo frică în perioada următoare că pierdem primul loc în opţiunea alegătorilor. Demersul PSD de contestare a alegerilor este unul democratic, legal, dar are la bază doar problemele majore interne din PSD, precum şi faptul că au foarte mulţi bani de înapoiat unor oameni de afaceri, care i-au susţinut în campanie. De ce şi de unde atât de mulţi bani, inclusiv în Câmpina, este foarte greu de explicat, dar este limpede ce ne-ar fi aşteptat dacă Băsescu nu ar fi câştigat alegerile prezidenţiale”.

Bancurile lui Florin Anghel

Foarte bine dispus, deputatul Florin Anghel a spus mai multe bancuri, apărute imediat după turul al doilea.

  • “Ce au făcut românii în mandatul lui Geoană? Au dormit!”
  • “Ce înseamnă PSD? Preşedinte în seara de duminică! Ce înseamnă PD-L? Preşedinte din dimineaţa de luni!”
  • “Dacă Băsescu a făcut celebră vorba «iarna nu-i ca vara», alegerile au demonstrat că nici seara nu-i ca dimineaţa!”

Şi mai circulă un banc, pe care Florin Anghel nu-l ştie sau poate nu a vrut să ni-l spună… “Băsescu şi Geoană se întorceau în ultimele zile ale campaniei electorale din ţară cu acelaşi elicopter. Deasupra unui oraş Băsescu aruncă 100 lei pe geam şi explică «Am făcut un român fericit!» Geoană scoate două bancnote de 100 lei, le aruncă pe geam şi spune «Am făcut doi români fericiţi!». Pilotul deschide uşa elicopterului şi spune: «Nu vreţi să vă aruncaţi amândoi să faceţi o naţiune întreagă fericită?!»”

“PSD are bani mulţi de dat înapoi”
Florin Anghel a precizat că unul dintre motivele contestării votului de către PSD este încercarea de a trage de timp. “Au luat foarte mulţi bani de la oameni de afaceri, în schimbul promisiunii că, după ce vor intra la guvernare, îi vor recupera. Acum, trebuie să-i dea înapoi şi nu prea au de unde, aşa că trag de timp”, a explicat deputatul Florin Anghel.

Geoană i-a scris lui Tiseanu
Preşedintele PD-L, primarul Horia Tiseanu, a dezvăluit că a primit înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale o scrisoare de la Mircea Geoană, pe adresa oficială de mail a Primăriei Câmpina. “Scrisoarea pe care am primit-o de la Geoană se încheie cu îndemnul «Haideţi să dăm mândrei noastre Românii preşedintele care-l merită!» Cred că acest lucru s-a întâmplat şiTraian Băsescu este preşedintele pe care îl merită România”, a spus Horia Tiseanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare