Știri

Debut greoi

CS Valea Doftanei – CSM Câmpina  0-1 (0-0)
La adăpostul diferenţei mari din clasament, dar şi cu vestea bună în subconştient că principala urmăritoare, Intersport Filipeştii de Târg pierduse pe teren propriu sâmbătă după-amiază, în faţa formaţiei Precizia Breaza, echipierii CSM-ului au început foarte slab partida cu CS Valea Doftanei. Chiar dacă au jucat pe terenul „Petrol” – la solicitarea celor din Valea Doftanei, pentru că terenul lor este impracticabil – câmpinenii au abordat partida de parcă ar fi jucat în deplasare.
Cu Ilioiu şi Burchi suspendaţi, CSM-ul nu a avut clarviziunea pentru a-şi asigura un meci uşor, pe măsura diferenţei evidente dintre loturile celor două combatante. Elevii lui Robert Opatchi pot invoca în mod cert şi calitatea precarea a suprafeţei de joc, una care i-a avantajat pe jucătorii din Valea Doftanei, care s-au mulţumit să se apare pe parcursul tuturor celor 90 de minute şi să degajeze cât mai departe orice minge care ajungea în apropierea buturilor sale.
Câmpinenii s-au angrenat în jocul lor, au aglomerat jocul acolo unde terenul şi aşa suferea destul de mult şi s-au văzut în imposibilitatea de a-şi demonstra superioritatea tehnică.
Şi când toată lumea aproape că era gata să fie de acord că nu se poate înscrie nici un gol la cum se desfăşurau ostilităţile în teren, arbitrul Valentin Dumitru acordă o lovitură liberă pentru CSM de la vreo 30 metri de poarta adversă. Mugurel Negreanu ia mingea şi nu mai intră în nici o combinaţie cu vreun coechipier, ci şutează direct, mingea prinde… noroiul din faţa porţii şi se opreşte în plasă. Era minutul 83 şi jocul, practic, se încheiase, CSM-ul trecându-şi în cont cele trei puncte, care o distanţează şi mai mult de principala contracandidată la promovare, Intersport Filipeştii de Târg, pe care, de altfel, o va întâlni etapa viitoare, pe teren propriu, la stadionul „Poiana”.

CS Valea Doftanei: Mărgărit – Moroianu (60 Creţu), Marius Manea, Ungureanu, Popa – I. Bârsan, Comărniceanu, Dedu, Pintea – Cojocaru (76 Marian Manea), Ad. Bârsan. Rezerve: Bârligă, G. Spiridon, Batu, I. Petre, Apostol. Antrenor: Adrian Spiridon.
CSM Câmpina: Cosmineanu – Bej (33 Tuchilă), G. Radu, Gânju, L. Georgescu – Ad. Vintilă (71 R. Stoica), Budileanu, Motoroiu (57 Dârstaru), Necula (46 Negoiasă) – Negreanu, Hromei. Rezerve: Marinică, Grigoraş, Burlacu. Antrenor: Robert Opatchi.
Arbitri: Valentin Dumitru (Gherghiţa) – Bogdan Bucur, Irinel Georgescu (Ploieşti)
Observator: Ioan Pavel (Comarnic).

Etapa a XVI-a. Duminică, 20 martie, ora 11.00

CS Cornu – CS Valea Doftanei (3-1)
CSM Câmpina – Intersport Filipeşti (1-4)
Cetatea Coada Izvorului – Unirea C. Colţ (3-1)
AS Tg. Vechi – Gloria Ologeni (1-1)
Viitorul Ariceşti – Prahova Nedelea (0-1)
Dalina Bărcăneşti – Tricolorul Varniţa (2-0)
Precizia Breaza şi AFC II Filipeşti stau.
În paranteză, rezultatele din tur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare