Știri

Cupa „Sf. Parascheva” la şah

Cu ocazia aniversării a zece ani de la sfinţinirea bisericii cu hramul „Sf. Parascheva”, sâmbătă, 15 octombrie, a avut loc prima ediţie a Cupei „Sfânta Parascheva” la şah pentru copiii din parohiile protoieriei Câmpina. Sportul minţii a creat  adevărate pasiuni. Concurenţii au dat dovadă de inteligenţă şi intuiţie, nevoiţi fiind să se lupte şi cu timpul de joc, având la dispoziţie doar 10 minute pentru terminarea partidelor.
În urma desfăşurării celor cinci runde, Cupa „Sf. Parascheva” şi-a desemnat câştigătorii, astfel:
Locul I: Parohia Poiana II – 9 puncte (Vlad Şinca, Alexandru Horja, Ştefan Horja);
Locul II: Parohia Lac – 8 puncte (Dragoş Enăchescu, Andrei Ungureanu, Sabin Orăşanu);
Locul III: Parohia Sf. Parascheva – 7 puncte (Carolina Davidescu, Natalia Hiţicaş, Alexandru Matei);
Locul III: Parohia Brazi – 6 puncte (Matei Popp, Constantin  Hornea, Delia Chiriţă)
Locul IV: Parohia Poiana I – 6 puncte (Mihai Pripoaie, Alexandru Cristescu, Natalia Rădulescu);
Locul V: Parohia Slobozia – 3 puncte (Teodor Gavrilescu, Sofia Gavrilescu, Maria Gavrilescu).

De remarcat faptul că Parohia Slobozia a fost reprezentată în concurs de copiii doctorului Dan Gavrilescu, care au avut o prestaţie onorabilă, deşi s-au aflat pentru prima dată la o astfel de competiţie.
Părintele Grigore Melnic a dăruit copiilor cruciuliţe, iconiţe, dulciuri şi răcoritoare, iar la festivitatea de premiere a înmânat personal cupa echipei câştigătoare şi diplome tuturor echipelor participante.Organizatorul competiţiei, Ion Nicolae, le-a promis copiilor că în luna decembrie va organiza pentru ei Cupa Moş Nicolae şi Cupa Moş Crăciun şi i-a mulţumit părintelui Grigore Melnic pentru colaborare.

Cursuri de şah gratuite
Managerul general al şahului câmpinean, Ion Nicolae, invită toţi copiii iubitori ai sportului minţii, şi anume şahul, să participe la cursurile gratuite organizate de CSM Câmpina în fiecare joi, între orele 18.00 – 20.00, în sala din strada Mărăşeşti nr. 2 (instructori sportivi: Nicoleta Dumitru şi Florin Bohâlţea), iar începând de sâmbătă, 22 octombrie, orele 10.00 – 12.00, şi la cursul  gratuit organizat de Clubul Copiilor în parteneriat cu CSM Câmpina (instructori sportivi: Gheorghe Crâmpiţă şi Aurelian Iordache).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare