Știri

CSM Câmpina a fost în cantonament la Valea Doftanei

În cursul săptămânii trecute, 21 de jucători ai CSM Câmpina au urcat la Valea Doftanei, la Pensiunea „Veveriţa”, acolo unde s-au aflat într-un stagiu centralizat de pregătire. Antrenorul Roberto Opatchi a avut la dispoziţie inclusiv achiziţiile de marcă din această iarnă, Ilioiu şi Motoroiu.
Robert Opaţchi:
„Avem condiţii excelente, iar jucătorii răspund foarte bine cerinţelor”
În cantonamentul de la Pensiunea „Veveriţa” din Valea Doftanei, între două antrenamente, am stat de vorbă cu antrenorul formaţiei CSM Câmpina, Roberto Opatchi
Cum decurge pregătirea la munte?
Foarte bine. Eu sunt foarte mulţumit de felul în care cei 21 de jucători răspund cerinţelor de pregătire fizică. Mă uit la ei la fiecare antrenament că fac cu plăcere ceea ce fac, încă nu au intrat în rutina, pe care o au în general jucătorii cu vechi ştate şi cu multe cantonamente la activ. Avem condiţii excelente la pensiunea „Veveriţa” din Valea Doftanei, aşa cum vă spun sincer că nu mă aşteptam să găsim.
Care este programul unei zile de cantonament?
Din cauză că este foarte frig dimineaţa, am decis să nu fac cu ei un antrenament prea matinal. Astfel că, după micul dejun şi un pic de discuţii, de la ora 10.00 până la ora 12.00 avem primul antrenament. La ora 13.00 avem masa, apoi odihnă, iar între orele 15.45 şi 17.45 avem un al doilea antrenament, ziua încheindu-se cu cina de la ora 19.00. În restul timpului, jucătorii au timp liber, dar sunt băieţi educaţi şi mă bucură felul în care se comportă în afara orelor de antrenament şi îmi place să văd că ei ştiu ce vor de la viaţă şi dau dovadă de seriozitate. În privinţa antrenamentelor propriu-zise, acestea pun accent pe pregătirea fizică şi îmbunătăţirea capacităţii de efort.
Care sunt noutăţile în lot?
Între cei 21 de jucători aflaţi în cantonamentul de la Valea Doftanei se află şi noile achiziţii: Bogdan Ilioiu şi Motoroiu, dar şi cei doi jucători proveniţi de la Astra Ploieşti – atacantul Andrei Tuchilă şi fundaşul central Laurenţiu Georgescu.
Care va fi programul după încheierea acestui stagiu de pregătire centralizată?
Vom continua seria partidelor de verificare. Sâmbătă am jucat la Băneşti, cu formaţia locală, CS Băneşti, marţi jucăm la Izvorani cu Chimia Brazi, pe 16 februarie am stabilit deja un joc la Filipeşti, cu formaţia din Liga a III-a, AFC Filipeşti. Şi am mai stabilit un joc amical şi cu CSO Plopeni, urmând să cădem de comun acord asupra unei date pentru disputarea jocului.
Bogdan Ilioiu:
„Ştiu că aşteptările sunt mari în ceea ce mă priveşte”
În cantonamentul de la Pensiunea „Veveriţa” din Valea Doftanei, am purtat un scurt dialog şi cu Bogdan Ilioiu, de departe cea mai sonoră a achiziţie a CSM Câmpina în această iarnă.
Cum a fost revenirea la Câmpina?
Trebuie să recunosc că m-am bucurat că am putut face acest pas, mai ales după ce am văzut că este o atmosferă foarte bună la acest club, că suntem cu toţii o adevărată familie. Sper să existe şi profesionalism în rândul tuturor colegilor mei, astfel încât, împreună că realizăm o performanţă şi să putem să aducem bucurie în rândurile tuturor celor care sunt alături de noi – sponsori, acţionari, spectatori.
Ai multe cantonamente la activ, cum ţi s-a părut cel de acum al CSM-ului?
Mda… Sunt condiţii foarte bune, poate chiar nesperat de bune, având în vedere, totuşi, nivelul competiţional la care ne aflăm. Antrenamentele se derulează la un nivel foarte bun, există o atmosferă bună şi cu toţii răspundem cerinţelor tehnice ale antrenorului. Dincolo de antrenamentele propriu-zise, relaţiile dintre noi sunt foarte bune şi, repet, atmosfera este una foarte bună şi propice performanţei.
Ce te-a determinat să te întorci la Câmpina?
Au fost mai multe motive care au stat la baza deciziei mele. Am profitat de faptul că astfel pot să fiu mai aproape de casă, apoi aici sunt oameni cu care am mai lucrat, cu care m-am înţeles foarte bine. Nu în ultimul rând, prin alte părţi am simţit că nu am avut parte întotdeauna de o încredere deplină din partea celor care conduceau cluburile respective.
Ce le promiţi suporterilor CSM?
Ştiu că sunt numeroşi suporteri la meciurile de pe teren propriu ale CSM-ului, iar mulţi dintre ei însoţesc echipa chiar şi în deplasare. Ştiu că aşteptările sunt mari în ceea ce mă priveşte. Îmi doresc să fac meciuri bune, să-i mulţumesc pe toţi cei care sunt lângă această echipă, dar şi – lăsând modestia la o parte – să fie cât mai multe meciuri în care să marchez, iar prin jocul meu să fac diferenţa şi să aduc victoria CSM-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare