Știri

Cronica neagră

Acroşaj. Aron T., de 71 ani, din Câmpina se deplasa într-una dintre dimineţile de la începutul săptămânii trecute spre Scorţeni, cu autoturismul propriu, Audi. Pe coasta care urcă spre satul Urleta, din cauza neadaptării vitezei de deplasare în curbă, l-a acroşat cu partea dreaptă faţă pe Gheorghe D., de 55 ani, din Scorţeni, cvare se deplasa pe partea dreaptă a drumului, pe lângă bicicletă. Din accident a rezultat rănirea uşaoră a lui Gheorghe D., în vreme ce Aron T. este cercetat de Poliţie, iar câteva luni va fi pieton sau pasager.
Radar. Poliţia Rutieră Câmpina şi Poliţia Băneşti au acţionat la începutul săptămânii trecute cu aparatul radar pe DJ100D, care face legătura între Băneşti şi Urleta. Au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12 milioane lei vechi, s-a reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.
Pieton neidentificat. Marţi, 7 octombrie, în jurul orei 8.45, Laurenţiu B., de 43 ani, din Breaza, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Mondeo pe strada 23 August din localiatte, în direcţia Breaza- Câmpina, a surprins şi accidentat grav un pieton a cărui identitate a rămas necunoscută.
Dispărut. Poliţiştii din Băneşti au fost sesizaţi de Ortansa S., de 71 ani, din localitate, asupra faptului că soţul ei, Neculai S., de 76 ani, a dispărut de la domiciliu. Bărbatul are o înălţime de 1,60m, 60 kg, ochi albaştri, păr alb şi are defect de vorbire şi defect locomotor. La data dispariţiei purta o geacă din piele neagră, cămaşă de culoare albă, galoşi din cauciuc, pantaloni maron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare