Știri

Costel Filip, un candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Ziua de 18 august a fost una importantă pentru Costel Filip, un câmpinean în vârstă de 44 de ani care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local al Municipiului Câmpina.
Costel Filip este născut în anul 1976 la Câmpina, este căsătorit și are un copil. A absolvit în anul 2000 cursurile Facultății Valahia din Târgoviște, specializarea Finanţe, Bănci şi Asigurări, iar între anii 2005 – 2007 a urmat și cursurile unui program de masterat. 
„Îmi doresc să se facă ceva mai mult pentru acest oraș binecuvântat în care trăim, să văd că se iau măsurile necesare și corecte pentru a readuce Câmpina la gloria de altădată. Observ de ani de zile un dezinteres total la nivelul administrației publice locale, inclusiv în Consiliul Local. Sunt atâtea lucruri de realizat, de la infrastructură, canalizare și până la luarea unor măsuri pentru stimularea creșterii economice și crearea de locuri de muncă” – explică Costel Filip.
Întrebat ce îl recomandă pentru funcția de consilier local, Costel Filip spune că se bazează pe o experiență îndelungată ca antreprenor: „Sunt administratorul unei societăți pe care am creat-o de la zero, care are contracte numai cu multinaționale, cu firme din domeniul petrolului și nu am avut niciodată contracte încheiate cu statul. Eu am adus în Câmpina agenţia BCR- BCR Asigurări. După fuziunea cu Omniasig, am devenit directorul filialei locale. Am dobândit în decursul anilor suficientă experiență în acest sector de activitate, al business-ului și al asigurărilor bancare. Am posibilitatea și priceperea de a atrage investitori care sunt dispuși să mă susțină în efortul de a dezvolta acest oraș”. 
Costel Filip nu a mai făcut politică până acum, dar este încrezător în șansele sale de reușită și se bazează pe votul câmpinenilor care își doresc un candidat independent ce promite transparență în relația cu cetățeanul, eficiență în activitatea depusă și toleranță zero în ceea ce privește acțiuni ale funcționarilor publici care ar fi în detrimentul comunității locale. „Îmi doresc să fiu vocea câmpinenilor în Consiliul Local” – mai spune acesta. (Roxana TUDOSE)
(Câmpina – Agenda electorală 2020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare