Știri

Conducerea județeană a PSD Prahova vizitează Câmpina tot mai des

În ultimul timp, conducerea județeană a PSD își face drum la Câmpina din ce în ce mai des, nu puțini fiind cetățenii care i-au remarcat pe pesediștii locali luând la pas diferite cartiere din oraș alături de liderii județeni. O astfel de vizită a avut loc și sâmbătă, 21 iunie, ocazie pentru Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, de a se întâlni cu mai mulți consilieri locali social-democrați, dar și cu staff-ul de campanie al lui Nicolae Moisescu, candidatul PSD la funcția de primar al Câmpinei. Potrivit declarațiilor de presă solicitate organizației PSD Câmpina de publicația noastră, scopul vizitei lui Bogdan Toader la Câmpina a constat în „identificarea problemelor comunității câmpinene, găsirea unor soluții pentru rezolvarea acestora și analizarea proiectului politic în baza căruia PSD își propune să dezvolte și să modernizeze municipiul Câmpina în viitorul mandat“. 
„Referitor la problemele identificate în teren, putem enumera pe scurt calitatea îndoielnică a lucrărilor de modernizare de pe strada Bobâlna, Parcul Regele Mihai I unde, de asemenea, calitatea lucrărilor este îndoielnică, întârzierea lucrărilor de canalizare de pe strada Calea Doftanei, precum și multe alte străzi ce necesită lucrări urgente de reabilitare și modernizare a părții carosabile și a trotuarelor. În ceea ce privește proiectele de viitor, printre prioritățile noastre se numără modernizarea iluminatului public și a transportului în comun de călători, eficientizarea activității Spitalului Municipal Câmpina, precum și posibilitatea unui parteneriat între Primărie și Consiliul Județean pentru construirea unei săli de sport“ – se mai arată în declarația de presă. 
Solicitați să ne prezinte câteva concluzii trase în urma vizitei efectuate la Câmpina, Nicolae Moisescu și Bogdan Toader ne-au declarat în exclusivitate: „Astăzi, împreună cu dl. Bogdan Toader și cu echipa de tineri specialiști care îmi este alături, am făcut încă un pas în vederea identificării celor mai bune soluții pentru a transforma Câmpina în orașul modern pe care îl dorim“ – ne-a declarat Nicolae Moisescu.
„Împreună cu colegii mei, am luat Câmpina la pas și am descoperit un municipiu cu lipsuri multe. Am pus pe hârtie proiecte realizabile și necesare pentru modernizarea acestui oraș. Îmi doresc dezvoltarea tuturor localităților din județul Prahova și în calitate de președinte al Consiliului Județean le voi oferi tot concursul, astfel încât cel de-al doilea municipiu din județ să fie recunoscut drept unul dintre cele mai prospere din România” – a punctat Bogdan Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare