Știri

Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” începe cursurile în mediul virtual

Sâmbătă, 21 martie, Consiliul de Administraţie al CNNG Câmpina a hotărât ca, începând de luni, 23 martie, să se reia activitatea didactică în mediul virtual, priorităţile fiind disciplinele de studiu pentru examenele naţionale. 
Hotărârea Consiliului de Administraţie are la bază comunicatul ISJ Prahova din 19 martie. Cum se va derula activitatea şi care va fi programul de studiu al elevilor aflaţi din comunicatul de presă trimis redacţiei de Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național Nicolae Grigorescu.


Comunicat de presă
Sâmbătă, 21.03.2020, Consiliul de Administrație al CNNG a hotărât, ca începând de luni, 23.03. si pana în data de 3.04.2020, activitatea didactică să se reia în mediul virtual. Pe baza orarului școlii se vor desfășura activități în intervalul orar 10-12 pentru elevii din clasele 0- VII și între orele 10-12,30 (13) pentru cei din clasele a VIII-a – a XII-a. Durata unei activități online este de 30 de minute prin aplicatia Zoom pentru cei din învățământul primar, în timp ce elevii din ciclul gimnazial și liceal și profesorii lor, se vor întâlni prin intermediul platformei Google Classroom. Pentru intrarea în platforma, elevii trebuie să-și creeze conturi de email pe Gmail. Pe adresele create, vor primi codul de acces cu care se vor conecta la clasa virtuală Google Classroom. Prioritare vor fi disciplinele de studiu pentru examenele naționale. Se vor utiliza de asemenea poșta electronică , rețeua Whats-App pentru teme de lucru, portofolii, astfel încât elevii să parcurgă materia planificată în acest interval de timp, să se pregătească pentru examene/teze, dar să nu petreacă prea mult timp în fața computerului.
Hotărârea Consiliului de Administrație al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” din data de 21.03.2020 are la bază Comunicatul ISJ Prahova nr. 898/19.03.2020.
Anca HUȚU
Președinte Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național Nicolae Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare