Știri

“CNADNR depune toate eforturile…”

este răspunsul unei instituţii a statului după moartea a cinci câmpineni, un protest negru şi o petiţie semnată de 4000 de oameni
La sfârşitul lunii septembrie, cinci câmpineni, între care şi doi copii, au murit nevinovaţi într-un accident rutier provocat pe DN1 de un sinucigaş. Drama acelor oameni a generat un val de proteste printre câmpineni la adresa CNADNR, instituţia statului responsabilă pentru siguranţa circulaţiei pe DN1.
Marţi, 30 septembrie, societatea civilă câmpineană a organizat în centrul civic un protest negru, în urma căruia s-au strâns peste 4000 de semnături în favoarea petiţiei către CNADNR, prin care se solicitau măsuri urgente pentru siguranţa circulaţiei pe “drumul morţii”.
Luni, 6 octombrie, organizatorii protestului, salariaţii societăţii Neptun Câmpina, au anunţat într-o conferinţă de presă că vor trimite semnăturile strânse de la cetăţeni la CNADNR, care avea 30 de zile la dispoziţie, conform legii, pentru a da un răspuns. Răspunsul a venit destul de stufos şi plin de justificări şi promisiuni. 
Dincolo de acest schimb de corespondenţă rămâne doar solidaritatea oamenilor în faţa tragediei şi speranţa că statul îşi va face datoria să ne protejeze vieţile pe drumurile patriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare