BREAKING NEWSȘtiri

Cercetătorul câmpinean Mihai Orosz a încetat din viață la vârsta de 72 de ani

Cu profund regret, soția Venera și fiul Mihai, anunță trecerea în neființă, la data de 7 februarie 2021, a lui MIHAI OROSZ, la vârsta de 72 de ani, soț, tată și un om bun și muncitor, care a iubit chimia mai mult decât pe sine însuși.
Mihai Orosz a fost cercetăror chimist la Institutul de Cercetări și Proiectări Tehnologice Petrom (ICPT Câmpina), remarcându-se în domeniul exploatării petrolului. Prolific om de știință, Mihai Orosz a primit brevetul pentru peste 30 de invenții în fluide folosite în forarea și exploatarea sondelor, pregătind multe generații de elevi care astăzi sunt specialiști în chimie ori chimie alimentară.
Corpul neînsuflețit este depus la Capela „La Marin” din Câmpina, acolo unde colegii, prietenii și toți cei care l-au cunoscut sunt invitați pentru a-i aduce un ultim omagiu.
Cei care doresc să-l conducă pe ultimul drum o pot face marți, 9 februarie, la cimitirul Lumina din cartierul Slobozia, acolo unde va avea loc slujba de înmormântare începând cu ora 13.00.
Mai multe relații puteți obține la nr. de telefon 0723.134.285.

Un comentariu

  1. Dumnezeu să îi odihnească în pace și lumină sufletul lui mare ! A fost un mare specialist, un bun profesor pentru cei care se pregăteau pentru facultate, un om de mare cultură, un bun coleg și prieten. Sincere Condoleante familiei îndurerate și un imens regret pentru pierderea unui om pe care l-am admirat și prețuit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare