BREAKING NEWSȘtiri

Centrele de vaccinare din Câmpina, din ce în ce mai aglomerate

Creșterea alarmantă a ratei incidenței Covid-19 din ultima săptămână la nivelul Câmpinei și al localităților limitrofe a generat în ultimele zile o creștere semnificativă a numărului celor care își doresc să se vaccineze, fie că este vorba de prima doză, rapelul la prima doză ori cea de-a treia doză. Potrivit informațiilor obținute de la coordonatorii celor două centre de vaccinare din Câmpina, miercuri, 20 octombrie, la Casa Tineretului s-au imunizat 300 de persoane, iar la Spitalul de Psihiatrie Voila 48 de persoane.
”În ultimele zile s-a mărit considerabil numărul celor care își doresc să se vaccineze cu prima, a doua ori a treia doză. Ieri am înregistrat 300 de persoane și azi, până la ora prânzului, 200” – ne-a declarat dr. Anca Pop, medicul coordonator al centrului de vaccinare de la Casa Tineretului.
La rândul său, managerul Spitalului de Psihiatrie Voila, dr. Irina Minescu, confirmă trendul crescător al numărului celor care au solicitat să se vaccineze: ”Crește pe zi ce trece numărul celor care se prezintă la centrul nostru să se vaccineze. Ieri am avut 48 de pacienți înregistrați, o creștere semnificativă față de aceea de 10 pacienți, de până acum. Sunt oameni care vin să se vaccineze pentru prima dată, la rapel ori pentru cel de-al treilea vaccin”.

Rata de incidență a cazurilor Covid-19 în Câmpina este în prezent de 9.95 cazuri la mia de locuitori/ 14 zile.

2 Comentarii  

  1. Roman, tu faci parte din turma celor cu iq-ul sub nivelul gainii, covid placut 🙂 In alta ordine de idei, de ce primaria Campina, protopopul Melnic, sefii politiei, jandarmeriei, pompieri etc nu fac front comun sa impinga lumea la vot? Nepasare si delasare..asa e la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare