Știri

Cătălin Florescu s-a retras și el din viitorul Consiliu Local

 Cătălin Florescu, candidatul Alianței PNL, USR, PLUS la funcția de primar al Câmpinei, a anunțat prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de Facebook că renunță și el la mandatul de consilier local obținut în urma alegerilor din 27 septembrie, devenind astfel al cincilea candidat care recurge la acest gest în ultimele 48 de ore după Ioan Adrian Pițigoi, Elena Albu, Rudolf Leica și Nicolae Moisescu. Redăm mai jos postarea făcută de Cătălin Florescu. 

„Celor care aţi votat Alianţa PNL USR PLUS doresc să vă comunic decizia pe care am luat-o analizând rezultatul alegerilor locale.
În spaţiul public se vorbeşte de “blatul PNL”. Pentru noi, cei din USR PLUS, blatul a fost evident încă din perioada campaniei electorale. Unii penelişti au tras pentru alt candidat, alţii la două capete şi prea puţini pentru Alianţă, astfel încât, în final, cred că mai mult am pierdut decât am câştigat din această alipire.
Cu tot blatul, sunt însă principalul vinovat pentru rezultatul obţinut şi pentru campania slabă şi presărată de decizii proaste pe care am avut-o. Se pot găsi şi justificări, precum cea că alianţa cu PNL s-a făcut prea târziu şi s-a schimbat tot planul de campanie, dar, oricum am da-o, fiind în poziţia de candidat la funcţia de primar sunt principalul responsabil pentru scorul obţinut.

Înţeleg deci să fac un pas în spate în cadrul partidului PLUS, din care fac parte. Şi cum PLUS are un singur post de consilier în actuala configuraţie, mă simt obligat să îl cedez colegului meu Valentin Creţu, care se află pe aceeaşi poziţie ierarhică în cadrul partidului ca şi mine. Nu pot fi simultan şi principalul responsabil pentru eşec şi beneficiarul singurului post obţinut de PLUS.
Celor care mă înţelegeţi că nu puteam proceda altfel, vă sunt recunoscător. Vă mulţumesc încă o dată pentru susţinerea pe care ne-aţi acordat-o!” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare