BREAKING NEWSȘtiri

Caravana SMURD “Fii pregătit!” a ajuns la Câmpina!

Caravana “Fii pregătit!” de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență a ajuns la Câmpina în zilele de 6 și 7 martie. Pe esplanada Casei Tineretului, personalul ISU Prahova desfășoară cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. În cadrul primei zile, 1.026 de persoane au fost instruite în vederea acordării primului ajutor medical. Între acestea s-a aflat, din câte se poate vedea, și primarul Alin Moldoveanu.

Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova vă invită să vizitați caravana și astăzi, între orele 10.00 – 18.00, pentru a vă familiariza cu regulile minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare