Știri

Candidatul PSD Câmpina la funcția de primar, depistat pozitiv cu COVID-19

Candidatul PSD Câmpina la funcția de primar, Nicolae Moisescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Cel mai probabil, acesta a fost infectat cu virusul pe fondul apariției mai multor cazuri la societatea Neptun SA din Câmpina, acolo unde își desfășoară activitatea. 
Vă reamintim că ieri, 26 iulie, directorul general al SC Neptun SA, ing. Rudolf Leica, a trimis presei un comunicat în care anunța apariția primelor cazuri în sectoarele de producție. 
Publicăm în continuare mesajul postat de Nicolae Moisescu pe pagina sa de Facebook: 

„Dragii mei, 
Doresc să vă comunic că în urma testului COVID pe care l-am făcut, rezultatul obținut este pozitiv. Am respectat regulile atât de mult cât mi-a stat în putere, însă acest virus nu iartă! Sunt asimptomatic, mă simt bine și voi depăși acest moment. Am luat legătura cu medicul de familie și cu cei de la DSP și aștept noi vești din partea dumnealor. Voi respecta cu strictețe toate procedurile medicale! De asemenea, cu responsabilitate am luat toate măsurile și i-am anunțat pe toți cei cu care am intrat în contact în aceste zile. 
Suntem într-un moment în care trebuie să ne întoarcem la valorile care contează cu adevărat: familia și sănătatea fiecăruia dintre noi. Voi rămâne în continuare în cursa pentru Primăria Câmpina pentru că simt că este momentul să îmi asum un rol activ în comunitatea în care trăiesc.Știu că este datoria mea să îmi pun experiența de manager și ceea ce am învățat în acești ani de la oameni, în slujba oamenilor #bineinteles. 
Cred că numai cei inconștienți se pot gândi acum la alegeri. Noi, oamenii normali și responsabili, ne gândim în primul rând la sănătate. Fac un apel la responsabilitate! Trebuie să ne protejăm și să respectăm regulile în continuare. O facem pentru noi, pentru copiii noștri, pentru părinți și bunici. Pericolul nu a trecut! 
Vă voi ține la curent, aici, în legătură cu evoluția stării mele de sănătate și în legătură cu activitățile pe care le voi desfășura în izolare sau după ce acest pericol va trece. 
Vă doresc multă sănătate #bineinteles, dumneavoastră și celor dragi! 
Cu transparență și gânduri de bine, al dumneavoastră, 
Nicolae Moisescu pentru Campina #bineinteles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare