Știri

Câmpinenii vor avea la dispoziție două centre de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții și amenajări

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA
COMUNICAT DE PRESĂ
Deschidere platformă de colectare gratuită a deșeurilor din construcții și a mobilierului pentru persoane fizice
Începând de miercuri, 27 mai 2020, câmpinenii au la dispoziție două centre de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții și amenajări. 
Primăria municipiului Câmpina pune la dispoziția câmpinenilor trei containere: două de culoare gri -pentru deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, MÂconstrucții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, obiecte sanitare- chiuvete, wc-uri etc.) și unul de culoare maro – pentru deșeurile voluminoase (de exemplu mobilier, covoare, saltele etc.) ce vor fi amplasate pe o platformă, atât pe Aleea Parcului cât și pe Aleea Arinului (cartier Voila).
Știm că nu întotdeauna câmpinenii au la îndemână toate soluțiile pentru problemele gospodărești cu care se confruntă. Tocmai de aceea le punem la dispoziție aceste noi centre.

Așadar:
– deșeurile vor fi aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare și vor fi preluate cu titlu gratuit;
– aceste centre de colectare sunt destinate exclusiv persoanelor fizice cu domiciliul în municipiul Câmpina.;
– containerele amplasate se vor afla pe fiecare locație timp de o săptămână (alternativ, începând cu Aleea Parcului) ridicarea și schimbul lor făcându-se în zilele de Miercuri.
– pentru deșeurile din construcții, limita va fi de 2 mc și vor trebui puse în saci pentru a evita împrăștierea lor;
– depunerea voluntară va fi supravegheată prin camere video, evitându-se astfel, depozitarea necontrolată de asemenea deșeuri de către firmele de construcții.

Încurajăm toți câmpinenii să folosească noile facilități și reamintim că sunt interzise atât depunerile acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau în containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public (aceste acțiuni putând fi sancționate conform legii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare