Știri

Cadoul municipalității de Ziua Copilului: spectacole muzicale și concursuri sportive

De Ziua Internațională a Copilului, se poate spune că administrația publică locală a făcut mai multe cadouri pentru cei mai mici dintre câmpineni. Cadourile nu au constat în dulciuri și fructe, ci în cofinanțarea și finanțarea unor manifestări distractive. 
Mai exact, în cofinanțarea unui concurs de automodelism (într-una din zilele premergătoare sărbătorii mondiale a copiilor), în cofinanțarea unui concurs de navomodelism (desfășurat pe apele Lacului Bisericii), și în finanțarea (cu 30.000 de lei) a unor spectacole artistice, chiar de 1 Iunie, pe scena amplasată la marginea Parcului Soceram, un loc bine amenajat și întreținut de cunoscuta companie cu același nume, un loc care, se pare, va fi permanent în viitor gazda sărbătorii de 1 Iunie. 
Adulții nu au decât să se distreze, în continuare, cu mici și bere, cu fripturi și vin, ceva mai sus, la câteva sute de metri distanță, la Fântâna cu Cireși. Spectacolul de muzică și dans de pe scena amintită a început pe la ora 10.00. Prima data, pe scenă au urcat ansambluri și soliști de la Clubul Copiilor, pentru ca, după ora 13.00, Nicole Cherry, cunoscuta interpretă de muzică pop, să ofere un recital bine primit de publicul spectator. 
Copiii prezenți de 1 Iunie pe platoul Muscel s-au distrat de minune, întâlnindu-se cu personaje din lumea basmelor și a desenelor animate, dar și participând la diverse jocuri specifice vârstei proprii. În paralel cu spectacolele artistice, pe Lacul Bisericii s-a desfășurat o etapă din finala Campionatului Național de Navomodelism pentru copii. Acest concurs (ca și cel de automodelism, care avusese loc cu o săptămână înainte), s-a desfășurat sub egida Federației Române de Modelism.
Ambele evenimente au fost inițiative ale câmpineanului Răzvan Nicolau, președintele Clubul Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, un pasionat al acestor ramuri sportive, cel care a reușit să reînvie modelismul la Câmpina, după multe decenii de absență.
Adrian BRAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare