BREAKING NEWSȘtiri

Bugetarea participativă, un proiect al USR-PLUS care a devenit realitate și la Câmpina

USR-PLUS Câmpina anunță că începând de azi, 25 august, proiectul ”Bugetarea participativă”, inițiat de această formațiune politică, a devenit realitate și la Câmpina (după implementarea în București, Sibiu, Oradea, Iași, Brașov), odată cu lansarea site-ului https://bugetareparticipativa.primariacampina.ro/.
Astfel, câmpinenii vor putea decide cum sunt cheltuiți o parte din banii publici și vor putea participa cu proiecte și idei inovatoare pentru dezvoltarea localității.
”Prin intermediul bugetării participative ne propunem să aducem cetățenii mai aproape de administrația locală, să susținem colaborarea și să implementăm împreună proiecte care să răspundă nevoilor directe ale câmpinenilor. Pași pentru înscrierea unui proiect.
– Crearea contului personal;
– Înscrierea proiectelor de către cetățeni;
– Verificarea proiectelor de către Comisia de Evaluare;
– Votarea proiectelor de către cetățeni;
– Implementarea de către Primărie a proiectelor declarate câștigătoare” – explică reprezentanții USR-PLUS Câmpina.
Ce este bugetarea participativă, care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească propunerile pentru a fi supuse votului cetățenilor și ce trebuie știut despre depunerea de proiecte în termenul 25 august – 23 septembrie 2021 puteți afla în amănunt pe site-ul https://bugetareparticipativa.primariacampina.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare