Știri

Alegeri în Partidul Prahova în Acțiune – filiala Câmpina

Daniel Ioniţă, proaspăt ales preşedinte al filialei locale a PPA: „Sunt primul ales care a renunţat din proprie iniţiativă la locul din Consiliul Local”
Vineri, 31 ianuarie, au avut loc alegeri în filiala câmpineană a Partidului Prahova în Acțiune. Singurul candidat pentru funcția de președinte executiv, Daniel Ioniță, a ținut să le transmită, printre altele, membrilor și simpatizanților partidului că „de acum înainte voi începe un nou drum în politică, într-un partid  în care pot lua cele mai bune decizii pentru comunitatea în care trăiesc fără să fiu constrâns de hotărâri de la centru, care, de multe ori, nu țin cont  de realitatea din teritoriu” şi că „sloganul «fără penali în funcții publice» nu poate funcționa decât la pachet cu sloganul «oameni pregătiți în funcții publice»”, dorind să demonstreze că, fără a avea contracte cu statul, a putut dezvolta propria afacere în realizarea de programe informatice timp de 20 de ani. 
Daniel Ioniță, proaspăt licențiat în Administrație Publică, a mai afirmat că este primul ales local care a renunțat din proprie inițiativă la locul din Consiliul Local Câmpina și că a făcut acest gest pentru a se alătura proiectului politic fondat de profesorul său, Mihai Apostolache, Partidul Prahova în Acțiune. Înainte de a depăși faza discursurilor și a trece la votul electronic, o procedură electorală internă, inovativă, lansată de P.P.A la Câmpina, Ioniță a mai spus: „Mă înscriu în cursa pentru prima funcție administrativă a orașului pentru că vă simt pe toți aproape și pentru că avem șanse împreună (moment întrerupt de ovații și ropote de aplauze – n.r.), chiar dacă sondajele vor să arate altceva. Știu că sunt mulți câmpineni care mă apreciază și vom ajunge la cât mai mulți în această campanie, astfel încât să le prezentăm oferta noului nostru proiect politic. Avem alături un prieten, pe domnul Mihai Apostolache, fondatorul partidului, care ne sprijină necondiționat. Avem ambiția de a realiza ceva măreț. (…) Mă folosesc de acest prilej să vă spun că anumiți colegi din Consiliul Local, foști colegi, încearcă să acrediteze ideea că eu și d-l Mihai Cojocaru vrem să ținem blocate cele două locuri rămase vacante în legislativul local. Total fals! Demisia noastră este publică și înlocuirea ține de decizia ALDE și a juridicului din cadrul administrației publice locale. Legea este foarte clară în acest sens. Noi nu intrăm în jocul celor ce își doresc să ne discrediteze.” 
Prezent la lucrările sedinței de la Câmpina, președintele și fondatorul partidului, Mihai Apostolache, ne-a declarat: „Mă bucur să văd atâta lume în jurul lui Daniel. Asta înseamnă că este apreciat de câmpineni şi că va face treabă bună în alegeri. Vrem să reformăm clasa politică şi să ne prezentăm în faţa electoratului cu o nouă abordare. În partidul nostru s-au înscris mulţi oameni care nu au mai făcut politică, dar şi oameni care nu se mai regăseau în partidele tradiţionale. Cred că putem să ne constituim într-o bună alternativă pentru electoratul prahovean, având în vedere că P.P.A  este, în acest moment, o platformă politică judeţeană. La Câmpina sper să facem o surpriză plăcută şi să îl vedem pe Daniel, alături de echipă, câştigător”.
În urma votului celor 92 de membri înscrişi pe listele P.P.A, Daniel Ioniţă a fost ales în funcţia de preşedinte, Mihai Cojocaru, Liviu Davidescu şi Ştefan Balaş în funcţiile de vicepreşedinţi şi Beatrice Cristea în funcţia de secretar organizaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare