Știri

Agresorii lui Amorăriţei, excluşi din viaţa sportivă!

Joi după-amiază a avut loc şedinţa Comsiei de Disciplină a AJF Prahova, în care s-au analizat şi incidentele de la partida Voinţa Bălţeşti – CSO Plopeni, soldată – reamintim – cu suspendarea ei după ce arbitrul Mihai Amorăriţei a fost lovit de un jucător şi de un oficial al echipei gazdă.
Primele decizii ale comisiei au fost suspendarea pe viaţă, echivalentă cu excluderea din viaţa sportivă, a jucătorului George Stăncioacă şi a antrenorului secund Sorin Buzoiu, precum şi amendarea fiecăruia cu câte 1.000 lei, ambii fiind vinovaţi de lovirea arbitrului. De asemenea, partida a fost omologată cu 3-0 în favoarea formaţiei CSO Plopeni, iar clubului Voinţa Bălţeşti i s-a ridicat dreptul de a organiza partide la Bălţeşti pentru două etape şi a primit o amendă consistentă, de 1.500 lei. 
Cu excepţia numărului prea mic de etape de suspendare a terenului, în rest, dacă vor rămâne aceste sancţiuni, se poate spune că AJF Prahova pare decisă să ia taurul de coarne în lupta împotriva violenţei pe teren. Cel puţin în prima instanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare