Știri

AFACEREA TA LA URMĂTORUL NIVEL. EȘTI PREGĂTIT SĂ INTRI ÎN MEDIUL ONLINE?

Cu o experiență de peste 5 ani în domeniu și mulți clienți multumiți, printre care și câmpineni, Vlăduț Iscru și David Mihai, fondatorii agențiilor de web design și marketing 𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝘀𝗶𝗴𝗵𝘁 și 𝗔𝗱𝘀𝗵𝗲𝗮𝗽, sunt pregătiți să ducă la nivelul următor afacerile câmpinenilor.
 
Vlăduț Iscru: „Aș vrea să le transmit antreprenorilor că în 2022, oamenii au devenit mai comozi și le este mai ușor să comande online. Începând cu produsele alimentare și de strictă necesitate și continuând cu restul nișelor, consider ca online-ul conduce acum! Eu construiesc website-uri și mă ocup de partea de branding a afacerilor. După discuții cu clienții, ascultându-le ideile și viziunea, după o analiză a pieței și a potențialilor clienți ai acestora, construiesc un website personalizat și optim pentru a aduce conversii. Am lucrat în ultimii ani și cu clienți cu afaceri solide, dar și cu oameni la început de drum! Suntem pregătiți pentru orice provocare!”
 
David Mihai: „Drumul în mediul online nu este ușor! Consider că pentru a reuși, trebuie să avem cu clienții o relație de parteneriat bazată pe comunicare și transparență. Doar așa vom construi împreună o strategie de marketing solidă. Să ai un magazin online fără o strategie de marketing solidă e ca și cum ai deschide un magazin în vârf de munte. Reclamele în social media sunt modalitatea cea mai ușoară pentru orice afacere de a găsi profilul clientului ideal. Noi facem o analiză completă și creăm campanii de promovare direcționate către oamenii cu cea mai mare compatibilitate cu nișa clientului. Pentru câmpineni și afacerile lor, fie ele la început sau în procesul de scalare, venim cu 20% reducere pentru că ne dorim ca orașul nostru să aibă afaceri în online cu un impact național solid”.
Dacă consideri că este timpul ca afacerea ta să treacă în mediul online, nu ezita să ne contactezi! O simplă discuție, în care noi îți analizăm afacerea și venim cu o strategie care ar putea fi utilă pentru tine, nu costă nimic.
 
David Mihai: mihai@adsheap.ro, 0725.535.919
Vlăduț Iscru: vladut@webinsight.ro, 0733.487.230
 
(PUBLICITATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare