Știri

Administraţia locală organizează un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Clubului Sportiv Câmpina

Administraţia publică locală organizează la sfârşitul acestei luni (19 ianuarie este data limită până la care se pot depune dosarele necesare înscrierii) un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Clubului Sportiv Câmpina. Vă reamintim că la primul concurs organizat la sfârşitul anului trecut, în luna noiembrie, postul nu a fost ocupat de către singurul înscris în competiţie, profesorul de sport Aurelian Adrian Stoican, pentru că acesta nu a îndeplinit unul dintre criteriile stabilite de comisia abilitată în acest sens şi anume minim trei ani de experienţă într-o funcţie de conducere în domeniul sportiv. 
În faţa acestei situaţii, comisia a hotărât să reducă de la trei la un an minimul de experienţă într-o funcţie de conducere, fără să modifice celelalte criterii. De ce aşa şi nu altfel ne-a explicat preşedintele Comisiei de specialitate din Consiliul Local şi iniţiatorul proiectului CS Câmpina, consilierul local Florin Frăţilă: „Din păcate, la primul concurs nu s-a prezentat decât un competitor, care şi acela nu a îndeplinit condiţiile restrictive impuse de noi. Foarte mulţi din administraţia locală îmi reproşează că nu am modificat criteriile, lăsând astfel cale liberă şi celor fără studii de specialitate, dornici să conducă acest club. Nu am fost şi nu voi fi de acord cu o astfel de chestiune, pentru că am mai spus şi o repet: nu accept implicarea politicului şi a neaveniţilor în acest proiect sportiv. Clubul Sportiv Câmpina are nevoie de profesionişti cu integritate morală, oamenii cu studii şi experienţă în domeniul sportiv, care să fie capabili să construiască pe termen mediu şi lung o instituţie serioasă. Sper ca de această dată să se prezinte cât mai mulţi competitori şi să avem de unde alege omul potrivit. Aştept cu nerăbdare concursul, pentru că sunt multe lucruri de făcut la noul club şi fără preşedinte batem pasul pe loc”.
Cele mai importante condiţii impuse de administraţia locală au fost: studii superioare de lungă durată în domeniul sportiv, vechime de minim 3 ani în specialitatea studiilor, neexistenţa niciunei sancţiuni în plan sportiv în perioada activităţii profesionale a candidatului, minim un an de experienţă într-o funcţie de conducere în domeniul sportiv ş.a.m.d. Concursul are două etape, prima constând în susţinerea unei probe scrise, iar a doua, interviul şi susţinerea proiectului de management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare