Știri

Adevărul lui Liviu Briciu! Fără menajamente despre sistemul politico-administrativ actual

Prezent în studioul Oglinda de Azi, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al Câmpinei, Liviu Briciu, spune lucrurilor pe nume, fără menajamente, într-un interviu acordat în exclusivitate publicației noastre.
Printre cele mai interesante afirmații făcute de candidatul POL se numără și acelea referitoare la metehnele sistemului politico-administrativ actual, cu referire directă la administrația publică câmpineană. Liviu Briciu: „Dacă vă uitați la structura Consiliului Local din ultimii 30 de ani, o să vă cutremurați. Au fost oameni fără meserii, șomeri, pensionari care n-au avut nicio legătură cu lumea capitalistă. (…) Toți terchea-berchea ăștia care au fost consilieri pe-acolo scriau pe o bucată de hârtie trei propoziții și-atât. (…) Astăzi, în Câmpina, dacă mă duc să plătesc o taxă de 12 lei la Primărie, sunt forțat să plec un kilometru și jumătate pe jos, la Direcția Financiară și să mă întorc încă un kilometru și jumătate la Primărie pentru a arăta hârtia. Dacă lucrăm de 20 de ani ca să implementăm un sistem informatic ce arată o chitanță dintr-un loc în altul, e prea mult!” 
Urmăriți mai jos câteva dintre declarațiile lui Liviu Briciu, un cetățean respectabil al Câmpinei, care a ales să se implice în viața publică și să ne spună, prin forțe proprii, că „se poate altfel”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare