Știri

A murit omul de afaceri Iulian Papuc

Luni, 24 octombrie, s-a stins din viață, după o lungă suferință, omul de afaceri Iulian Papuc, unul dintre reprezentanții de seamă ai mediului antreprenorial din orașul nostru. Cel care, de peste două decenii, a legat viețile din localitățile județului Prahova, prin intermediul microbuzelor firmei sale de transporturi, a ajuns să-i fie curmată legătura vieții sale cu acest pământ de către o boală incurabilă, care l-a măcinat nemilos în ultimii ani. 

Iulian Papuc a murit cu lumânarea aprinsă la căpătâi, cât se poate de creștinește, împăcat cu sine și cu Dumnezeu. Împăcat cu sine și cu toți oamenii care l-au cunoscut pe tot parcursul vieții sale, și care l-au apreciat ca pe un om deosebit. Căci marele dispărut din comunitatea câmpinenilor a fost stimat și respectat de toți oamenii pe care i-a cunoscut, indiferent că aceștia i-au fost apropiați sau nu, rude sau fără nicio legătură de rudenie, șefi sau subalterni, prieteni sau rivali. 
Deși a fost un om bogat, cel care azi nu mai este printre noi a preferat să trăiască o viață mai discretă, cât mai aproape și cât mai mult timp alături de familie, alături de cei dragi. A fost un familist convins, un om sociabil, gata oricînd să ajute pe oricine ar fi apelat la el. Și când zicem că Iulian Papuc a murit împăcat cu bunul Dumnezeu, ne gândim la faptele sale meritorii săvârșite în timpul vieții, pentru care avem credința că Cel de Sus îi va ierta păcatele când sufletul lui va ajunge în Scaunul de Judecată, ca pe unul dintre aceia pe care Mântuitorul Iisus Hristos i-a chemat zicând: “Veniți, binecuvântaţii Tatălui Meu, veniți de moşteniţi Împărăţia Cerurilor, cea gătită vouă încă de la întemeierea lumii.”
Dormi în pace, domnule Iulian Papuc. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în grija Sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare