Știri

1.232 persoane depistate pozitiv cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, 61 în Prahova

În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.232 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 
Până astăzi, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.24 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 28.006 de pacienți au fost declarați vindecați, 5.136 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare și au decedat. 
În intervalul 3 – 4 august au fost înregistrate 48 de decese (31 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Mehedinți, Maramureş, Galaţi, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti. Toate cele 48 de decese înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. 
În ultimele 24 de ore, în județul Prahova au fost depistate 61 noi cazuri de infectare, numărul total de infectări de la începutul pandemiei fiind de 2195. 
Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 712 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, dintre care 62 în județul Prahova. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare