Știri

110.000 lei finanțare de la Consiliul Județean Prahova pentru asfaltarea străzii Voila din Câmpina

Consiliul Judeţean Prahova a alocat 23 de milioane de lei pentru localităţile din judeţ în vederea efectuării unor lucrări de infrastructură. Proiectul prevede finanţări şi pentru punerea în practică a unor obiective aflate în derulare, informează Observatorul Prahovean. 
Cea mai mare parte a sumei, 22.4 milioane de lei, se va îndrepta către lucrările aflate în derulare, restul de 600.000 lei fiind direcţionaţi către unitatea de asistență medico-socială de la Boldești-Scăeni. 
Pe lista localităților pentru care se asigură finanțare din sumele economisite de Consiliul Județean figurează inclusiv municipiile Ploiești și Câmpina, precum și orașele Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slănic, Urlați, Vălenii de Munte, dar și comunele din Prahova. 
Pentru Câmpina a fost repartizată suma de 111.000 lei destinată unor lucrări de întreţinere prin turnarea de asfalt pe strada Voila pe o lungime de 1.600 m lungime. 
Municipiului Ploieşti i-a fost repartizată suma de 500.000 lei pentru Parcul Memorial Constantin Stere, dintre care 300.000 de lei vor fi folosiţi pentru reţeaua de canalizare, iar restul de 200.000 de lei pentru reabilitarea adăpostului de păsări exotice. 
Pe lista de obiective care vor fi finanțate în cadrul parteneriatului dintre Consiliul Județean și localitățile din Prahova regăsim: lucrări de reparații la infrastructura rutieră, alimentări cu apă, iluminat public, dar și reabilitări de baze sportive, reabilitări de școli și de locuri de joacă. (R.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare