BREAKING NEWSReportaje

Clinica PRODENT DR GRUIA aduce în Câmpina Implanturile Dentare STRAUMANN – Sistemul NUMĂRUL 1 în lume

PRODENT DR GRUIA este o Clinică de Stomatologie și Implantologie Digitală dentară în plină expansiune, care se dezvoltă continuu, dovadă fiind locațiile noi, ultramoderne și ultracentrale din Câmpina și București (Piața Victoriei).
Echipa medicală, multidisciplinară, formata din peste 30 de medici, asistenți si tehnicieni, profesioniști, orientați către excelență, este pregătită să ofere pacienților tratamente Stomatologice dentare și Implantologice de precizie, la cele mai înalte standarde internaționale.

Implanturile dentare Straumann, Numărul unu mondial, acum și la Câmpina, la Clinica Prodent Dr. Gruia

Implantul dentar Straumann® BLX este rezultatul a peste 35 de ani de cercetări științifice realizate de compania elvețiană în reabilitare orală, cu scopul de a răspunde nevoilor pacienților din întreaga lume.
Bazându‐se pe rezultatele a peste 700 de lucrări științifice, specialiștii Straumann au creat implanturi dentare biocompatibile cu organismul și, în același timp, capabile să se adapteze rapid în os, perioada necesară osteointegrării fiind redusă la jumătate, la 6‐8 sau chiar la 3‐4 săptămâni. Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Prodent Dr. Gruia este soluția ideală ce va permite pacienților să își reia activitățile zilnice rapid și totodată să se bucure o dantură funcțională.

Beneficiile Clinicilor PRODENT DR. GRUIA
  • Clinici extinse multidisciplinare (servicii integrate și complete, de la radiografii/ computertomografii până la reabilitări implantologice complete și Laborator intern, într‐un singur loc) formate din SPECIALIȘTI CU EXPERIENȚĂ ÎN CHIRURGIE/ IMPLANTOLOGIE ORALĂ, etc:

Dr. Dan Gruia, fondator al clinicilor stomatologice PRODENT DR GRUIA, Medic stomatolog cu competență în Implantologie, cu peste 15 ani de experiență în Stomatologie și Implantologie, peste 3000 de implanturi dentare inserate și restaurate protetic;
Dr Alexandru Pintilie ‐ Medic specialist Chirurgie Dento‐ Alveolară;
Dr Cezar Peicu ‐ Medic stomatolog rezident Chirurgie Dento‐Alveolară;
Dr Petru Dinescu Medic stomatolog cu competență în Implantologie orală și alți medici specialiști

  • Tehnologie digitală de ultimă generație/ full digital workflow: CT 3D, Scannere Intraorale, Laborator Digital Intern, etc.
  • Profesionalism, dinamism, experiență : Creștere și dezvoltare dinamică prin educație medicală continuă de peste 15 ani
  • Viziune de practică conservativă : onestă, orientată spre informare, educație și natural, fără supratratamente.

Contact:

    • Câmpina, Carol I, nr. 64, Bl. 17B, parter. Telefon: 0244.375.240; 0787.604.200; 0787.876.270. E‐mail: office@drgruia.com. Program: Luni‐ Vineri: 9.00‐19.00.
    • București, Henri Coanda, Nr. 31A, Sector 1, Bucuresti. Telefon: 0771.763.640; E-mail: prodent@medicaltours.ro. Program: Luni‐ Vineri: 10.00‐19.00
(PUBLICITATE)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare