BREAKING NEWSReportaje

Implanturile dentare NUMĂRUL 1 în lume la clinicile PRODENT DR GRUIA în Câmpina și București

PRODENT DR GRUIA este o Clinică de Stomatologie și Implantologie Digitală dentară în plină expansiune, care se dezvoltă continuu, dovadă fiind locațiile noi, ultramoderne și ultracentrale din Câmpina și București (Piața Victoriei).
Echipa medicală, multidisciplinară, formata din peste 30 de medici, asistenți si tehnicieni, profesioniști, orientați către excelență, este pregătită să ofere pacienților tratamente Stomatologice dentare și Implantologice de precizie, la cele mai înalte standarde internaționale.

Implanturile dentare Nobel și Straumann, Numărul 1 mondial, la clinicile Prodent Dr. Gruia din Câmpina și București

Implantul dentar Straumann® BLX este rezultatul a peste 35 de ani de cercetări științifice realizate de compania elvețiană în reabilitare orală, cu scopul de a răspunde nevoilor pacienților din întreaga lume.
Bazându‐se pe rezultatele a peste 700 de lucrări științifice, specialiștii Straumann au creat implanturi dentare biocompatibile cu organismul și, în același timp, capabile să se adapteze rapid în os, perioada necesară osteointegrării fiind redusă la jumătate, la 6‐8 sau chiar la 3‐4 săptămâni. Tratamentul cu implant dentar Straumann realizat în Clinicile Prodent Dr. Gruia este soluția ideală ce va permite pacienților să își reia activitățile zilnice rapid și totodată să se bucure o dantură funcțională.

Beneficiile Clinicilor PRODENT DR. GRUIA
  • Clinici extinse multidisciplinare (servicii integrate și complete, de la radiografii/ computertomografii până la reabilitări implantologice complete și Laborator intern, într‐un singur loc) formate din SPECIALIȘTI CU EXPERIENȚĂ ÎN CHIRURGIE/ IMPLANTOLOGIE ORALĂ, etc:

Dr. Dan Gruia – fondator al clinicilor stomatologice PRODENT DR GRUIA, Medic stomatolog cu competență în Implantologie, cu certificare în implantologie avansată la New York University, cu 20 ani de experiență în Stomatologie și Implantologie, peste 4000 de implanturi dentare inserate și restaurate protetic;
Dr. Petru Dinescu ‐ Medic stomatolog cu competență în Implantologie orală;
Dr. Cezar Luca ‐ Medic specialist Chirurgie Dento‐ Alveolară și alți medici specialiști.

  • Tehnologie digitală de ultimă generație/ full digital workflow: CT 3D, Scannere Intraorale, Laborator Digital Intern, etc.
  • Profesionalism, dinamism, experiență : Creștere și dezvoltare dinamică prin educație medicală continuă de peste 15 ani
  • Viziune de practică conservativă : onestă, orientată spre informare, educație și natural, fără supratratamente.

Contact:

    • Câmpina, Carol I, nr. 64, Bl. 17B, parter. Telefon: 0244.375.240; 0787.604.200; 0787.876.270. E‐mail: office.campina@prodentdrgruia.ro; Program: Luni‐ Vineri: 9.00‐19.00.
    • București, Henri Coanda, Nr. 31A, Sector 1, Bucuresti. Telefon: 0771.763.640; E-mail: office@prodentdrgruia.ro. Program: Luni‐ Vineri: 10.00‐19.00
(PUBLICITATE)

3 Comentarii  

  1. Complimenti! Singura mică -mare problemă ar fi prețurile care sunt cu 20-30% mai mari decăt la alte clinici similare din București sau Brașov. Să nu uităm că orașul Cămpina nu mai este demult un oraș cu forță financiară iar tinerii au plecat demult în alte zări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare