Interviuri

La Câmpina, tinerii cu inițiativă găsesc oportunități de a deschide noi afaceri

Cu toate că mediul de afaceri trece printr-o perioadă complicată, pe fondul pandemiei de coronavirus ce a pus stăpânire pe întreaga lume începând din primăvara anului 2020 și până în prezent, deși inflația și criza de materii prime au destabilizat piața de mărfuri și comerțul, tinerii cu inițiativă găsesc, totuși, oportunități de a deschide noi afaceri în domeniul serviciilor, al comerțului și chiar al inovației. Un astfel de caz este și cel al lui Rareș Corcodel, un tânăr de 21 de ani, din Câmpina, care la scurt timp după absolvirea studiilor liceale a decis să-și deschidă propria firmă în domeniul comercializării produselor de curățenie importate de la firme de prestigiu din Cehia și Spania, care au o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu.
Ce l-a determinat pe Rareș Corcodel să intre în afacerea cu produse de curățenie și cum plănuiește să le vândă aflați din interviul care urmează.

– Ce te-a determinat să deschizi propria afacere, la doar 21 de ani?
– Am simțit că acum este momentul. Încă din liceu mi-am dorit să am cândva propria afacere. De atunci căutam o idee care să satisfacă nevoile oamenilor. Norocul meu a fost să întâlnesc produsele pe care acum firma mea le comercializează.
– Spune-ne câte ceva despre această societate comercială nou înființată la Câmpina. Care obiectul de activitate și care este oferta de produse?
– Domeniul de activitate principal al firmei este comerțul online cu produse de curățenie. Avem în portofoliul nostru până la 200 de repere. Printre produsele noastre se numără: detergenți de pardoseli, soluții de bucătărie, balsamuri/ detergenți de rufe, dezinfectanți și multe altele.
Prin oferta noastră ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și firmelor din industria HORECA. Ne dorim, de asemenea, ca produsele noastre să ajunga pe viitor și în supermarketuri și centre comerciale de tip en-gros.
Toate produsele din portofoliul nostru sunt recunoscute deja pe piețele din Uniunea Europeană. Cele mai multe branduri vin din Spania (KH7, Luminia, Destello, La Salud, Romar) și Cehia (Krystal, Cleamen).

– Cum pot ajunge clienții în posesia produselor oferite de firma ta și de ce ar trebui să le aleagă pe acestea dintre zecile de mărci similare aflate pe piață?
– În primul rand, raportul calitate-preț este unul foarte bun. În al doilea rând, produsele din portofoliul nostru au o istorie de peste 50 de ani în vestul Europei. Stocurile nu sunt produse special pentru piața din România, așa cum se întâmplă cu alte branduri cunoscute deja pe piața românească. Din acest motiv nu ne putem îndoi vreodată de calitatea produselor noastre.
Suntem prezenți pe internet, prin intermediul magazinului online www.curatenie-dezinsectie.ro și la depozitul din Str. Fabricii, nr. 2, în Campina, de luni până vineri, între orele 9-17 și sâmbăta între orele 10-14.

Pentru locuitorii din Câmpina și împrejurimi putem livra chiar noi comenzile. Tot ce trebuie să facă este să consulte magazinul online, să-și aleagă produsele dorite și să comande direct la numărul de telefon 0724685411. Transportul în Câmpina este gratuit. (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare