BREAKING NEWSȘtiri

Handbalistele CS Câmpina au obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național de Juniori IV

Finalul de săptămână, sâmbătă, 27 aprilie și duminică, 28 aprilie, a adus confirmarea valorii lotului de handbal junioare IV, antrenat de Dan Vasile și Denisa Toma la CS Câmpina, odată cu calificarea la turneul final al Campionatului Național de Juniori IV.
În faza semifinală, care a avut loc în aceste zile la București, CS Câmpina a învins în grupa B din care a făcut parte, echipa ACS Ștefan Birtalan (21-18) și CSS 2 București (25-18). În urma acestor rezultate, câmpinencele au mai disputat alte două partide contând pentru clasamentul final al echipelor, cu Unirea Slobozia și Rapid București, în fața cărora au pierdut cu scorurile de 16-22, respectiv 18-24.


Cu toate acestea, după o foarte bună prestație în fața unor cluburi puternice la nivel național, CS Câmpina s-a calificat la turneul final al competiției pe locul al doilea, primul loc fiind ocupat de Rapid București.
De remarcat că, în urma acestui turneu semifinal, CS Câmpina este singura echipă de handbal feminin din Prahova care s-a calificat în faza finală a competiției ce va avea loc în perioada 12 – 16 iunie.
Lotul folosit: Alice Penghea, Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Mara Dragomir, Raluca Duță, Antonia Toporaș, Ilinca Neagu, Daria Tudorache, Ioana Istrate, Antonia Robu, Timeea Popa, Iris Mareș, Mara Apetre, Andreea Achim, Alexandra Frâncu, Alessia Stamate, Mara Dumitrache.

”Este pentru a treia oară consecutiv când fetele noastre reușesc această performanță remarcabilă. Le mulțumim pentru efort și seriozitate. Nu în ultimul rând, le mulțumim părinților care le sprijină necondiționat, conducerii clubului și autorităților locale, care sunt aproape de munca noastră” – ne-au declarat cei doi antrenori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare