Știri

Cum poți să îți faci investigațiile anuale de rutină la prețuri mici

Despre importanța prevenției și câte probleme pot fi evitate prin efectuarea controalelor periodice știe majoritatea populației și, cu toate acestea, procentul celor care se prezintă anual la astfel de investigații este mai mic de jumătate. Motivele principale care conduc la această situație sunt fie prețurile pe care fiecare analiză le implică în mediul privat, fie listele de așteptare prea lungi din spitalele și clinicile de stat. Pentru a nu mai amâna viitoarele tale controale de rutină, află ce pachete medicale te așteaptă la Eminescu 100 și programează online o vizită la clinică!

Care sunt secțiile care beneficiază de promoții

Atât în situații de urgență, cât și la cerere, investigațiile de rutină pot fi efectuate prompt în cadrul clinicilor private care oferă astfel de servicii. Dezavantajul în majoritatea cazurilor îl reprezintă factorul financiar, deoarece prețurile pot fi foarte mari atunci când procedurile dorite nu pot fi decontate prin CASS. Pentru a veni în ajutorul pacienților și a susține o rată de prezență din ce în ce mai mare anual la investigațiile de rutină, clinica Eminescu 100 a pregătit pachete promoționale avantajoase pentru orice categorie de buget pentru analize medicale generale, dar și pentru secțiile de cardiologie, endocrinologie, ginecologie, urologie, recuperare medicală sau pneumologie.

Cum te programezi pentru investigațiile dorite

Pentru a te asigura că beneficiezi de un loc pe secția dorită, în ziua și la ora stabilite de tine, trebuie doar să completezi formularul online de programare sau să apelezi numărul de telefon afișat pe site. În acest mod eviți listele lungi de așteptare, dar și cozile din clinică, ceea ce înseamnă că vei finaliza toate procedurile în mai puțin de o oră, cu garanția faptului că rezultatele îți vor fi comunicate și interpretate în doar câteva zile lucrătoare.

Unde poți afla informații despre prețuri și tipurile de investigații disponibile

Transparența și corectitudinea sunt foarte importante, mai ales când vine vorba de servicii medicale, motiv pentru care vei putea să te informezi cu privire la ceea ce conține și care este costul fiecărui pachet înainte de a stabili o programare. Găsești toate informațiile de care ai nevoie pe site-ul clinicii, în pagina destinată pachetelor medicale, unde este descrisă în detaliu fiecare opțiune, în așa fel încât să îți fie ușor să găsești ceea ce ai nevoie și să iei o decizie în deplină cunoștință de cauză.

De ce să alegi Clinica Eminescu 100

Un factor foarte important când vine vorba de acuratețea rezultatelor medicale obținute în urma analizelor sau controalelor de specialitate este aparatura utilizată. La Eminescu 100 vei beneficia de avantajele oferite de tehnologii de ultimă generație, manipulate cu atenție de către un personal calificat, cu vastă experiență, pentru a avea siguranța că ești pe mâini bune.

Un alt beneficiu de care te bucuri atunci când alegi Eminescu 100 este certitudinea faptului că te vei putea programa cât mai curând, fără să fie nevoie să îți aștepți rândul pe o listă sau să pierzi zile întregi la cozi pe holurile clinicii.

Nu în ultimul rând, factorul financiar reprezintă cel mai important avantaj de care ai parte atunci când decizi să ai grijă de corpul și sănătatea ta. Pachetele medicale sunt create în așa fel încât să fie accesibile pentru orice categorie de buget, iar anumite investigații beneficiază de decontare în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Asigură-ți în fiecare an un loc pe lista programărilor pentru analize și controale de specialitate, fără ca factorul financiar să mai reprezinte o problemă, alegând serviciile medicale oferite de Eminescu 100!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare