Eveniment

„ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII DIN UCRAINA”, un spectacol caritabil de excepție

Vineri, 18 martie, începând cu ora 17.30, Casa de Cultură „Geo Bogza” a fost gazda unui eveniment de excepție organizat de Primăria și Consiliul Local Câmpina în parteneriat cu unitățile de învățământ din municipiu și Fundația Județeană pentru Tineret Prahova.
Evenimentul caritabil „ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII DIN UCRAINA” a fost organizat în cadrul proiectului CâmpinArtelor, cheltuielile fiind asigurate prin sponsorizări și nu de la bugetul local.
Pe scenă au urcat Formația Alesis (Alina și Romeo Negoiasă), Alin Oprea (Talisman), Sara Ardeleanu (campioană mondială la dans contemporan), Livia Pisăliță (solist vocal, elevă a Școlii Centrale), Corul Celesta al Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”, Carolina Neagu (balerină în cadrul Clubului de Dans Dorina Popa), trupa de dans Happy People Dance School, precum și doi campioni la dans sportiv din Ucraina, Nikolay Susel și Margharita Andreeva, care au fugit împreună cu mamele lor din calea războiului găsind adăpost temporar la Câmpina.

Nikolay Susel și Margharita Andreeva (Foto: Facebook/ Cătălina Stoica)

Intrarea la spectacol s-a făcut în baza unei donații minime de 10 lei/ persoană.
Evenimentul a fost un succes, sala de spectacole fiind plină până la refuz. Potrivit surselor noastre, au fost prezente în jur de 800 de persoane ale căror donații au cumulat suma de aproximativ 31.000 lei. Banii urmează să ajungă, prin intermediul Fundației Județene pentru Tineret, la Crucea Roșie și de aici mai departe la copiii din Ucraina (spitale de copii, centre de plasament etc).
„În spatele evenimentului de aseară a stat foarte multă muncă. Toți cei implicați am pus mult suflet pentru că am dorit să arătăm tuturor cum vibrează Câmpina la nevoile celor aflați în suferință“ – a scris primarul Alin Moldoveanu pe pagina sa de Facebook.

Un comentariu

  1. Asta e doar campanie de imagine. Daca chiar voia sa-i ajute, dadea toti banii cu care au fost platiti artistii direct ucrainienilor, fara a face baie de multime..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare